Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 5 januari 2011

Vattenpalatset

Under gårdagen låg vi ju i blöt större delen av tiden. Man får ju lite abstinens när det är jullov från simskolorna, så vi tog chansen när killarna så gärna ville åka och bada!

Dessa Grabbar Bus är mer under vattnet än över, som Adam uttryckte saken. Det är så skönt att båda killarna är så duktiga på att simma och tycker att det är superskoj, det blir så roligt och "enkelt" att ta med dem till badet. Sen att de faktiskt har lärt sig en hel del badvett gör det ju bara ännu enklare.

Här har vi ju en till som älskar att bada!

Sissi är ju en till som älskar att bada, så hon hoppade i plurret med oss efter att hon slutat jobba för dagen. Det blev en lång dag på Vattenpalatset för henne, hon började jobba kl 6 på morgonen och kom inte därifrån förrän kl 17.30 på kvällen. Men älskar man sitt jobb så gör man!


Vi passade även på att bada lite utomhus i det vackra vädret.

Ludvig och Adam huttrar i kapp!

Theo också!

Och alla solstolarna var lediga! Knepigt?

Syskonen Hansson.

Lite lunch är alltid bra så man orkar busa mera!

Och det busades och badades tills fingrarna hade förvandlats till russin och läpparna såg ut som någon hade gnidit in dem med blåbär.

Och tillslut var man så trött så man knappt kunde hålla ögonen öppna. Så då var det dags att åka hem och laga lite middag och krypa till kojs.

Ja middag, ja, Linnea ska ju åka till Hemsedal på torsdag och ha med sig mat. Så vi lagade köttfärssås till oss 7 i går och dessutom till 5 storätande tonåringar. Tur att man har stoora grytor!

6 kommentarer:

 1. Hej!
  Åh så härligt det ser ut:)
  Nu blev jag sugen på att åka och bada!

  SvaraRadera
 2. Ja, bada är något av det härligaste som finns! I alla fall i varmt vatten ;)

  SvaraRadera
 3. Jössös det såg ut som en alldeles fanstastisk dag, underbara bilder.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Mmm, varmt vatten och busiga barn är ju aldrig fel! ;-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...