Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 22 maj 2010

Jakten på Veronica.

Just nu sitter vi och kollar Jakten på Julia på ettan. Veronica sitter nämligen i publiken och vi ser nog inte så mycket på alla Julior men publiken studeras noggrant!

Nu snurrar hjulet - Göteborg - www.gp.se

Här är GPs lilla artikel om hjulinvigningen:

Nu snurrar hjulet - Göteborg - www.gp.se

Sandlådefix och Göteborgshjulsinvigning med Mix Megapol

Och så kom den! Sommaren! Dags för poolinvigningen! Två mycket lyckliga ungar fick äntligen prova att bada. Det var mycket plask och skratt och de höll på läänge! Jag trodde att Molly skulle tycka att det var lite läskigt att sitta själv, det tycker hon på babysimmet men inte då. Där satt hon som om hon inte hade gjort annat! Skvätte vatten på Theo följt av ett asgarv;)


Mamma och pappa kom hit i helgen för att hjälpa oss få iordning med lite möbler och lampor som vi inte har hunnit med eftersom vi haft så skitmycket annat att göra med bäbisar och företag och allt annat... Pappa började med att skruva ihop Mollys födelsedagssandlåda. Theo och Molly hjälpte gärna till. Hur skulle morfarn klara sig utan dem??


Men kolla här morfar, så här ska du göra! Ja, vad duktig du är! Du kan ju! Tack, tack, säger Molly och skuttar runt på sitt nya sätt, med ena foten i golvet.


Sandlådan får MVG av Molly och Theo men var är sanden undrar Theo?? Jaha, ok, ska vi köpa den senare men då kan man ju använda den till att gömma sig i först då...

Jag vann att få åka med i premiärturen i det nya Göteborgshjulet tillsammans med en vinnare till och varsin medföljare! Och här, här sitter Fredrik Sandgren från Mix Megapol, tillsammans med den andra vinnaren, Angela, i gondolen, redo för avfärd! Det var väldigt pirrigt kan jag lova!
Tur att en trygg och stabil Älsklings-Labbe följde med, annars hade jag nog inte vågat...

Jag säger bara: 60 meter!! 60 METER!!!!
Och vi åkte ända upp, flera gånger och jag satt kvar!
Vi fick åka flera varv sedan stannade vi längst ned och jag andades lättad ut och trodde vi skulle få gå av men ack vad jag bedrog mig. Det blev några varv till. Helt plötsligt stannade vi precis efter toppen och står still där ett tag innan hjulet börjar backa!! Urläskigt! Sen vände det och körde åt rätt håll tills vi kom ned och vi fick äntligen gå av. Men jag klarade av det!


Gondol nr 5, den åkte vi i!


Theo och Lisa följde med och skulle titta på. De skulle bara köpa glass och längst fram i kön blev Theo akut kissnödig, ny kö till toa, ny kö till glassen och de kom tillbaka precis när vi åker sista varvet...
Cykel- och trädgårdsfix!

Oj, vad mycket det händer ibland! Nu har vi en del att ta ikapp...

Theo och Molly tycker att det kan bli lite sommar så de kan få inviga Mollys födelsedagspool på riktigt med vatten i, utomhus!

Vår vackra Gerbera, som jag har lyckats hålla liv i i över en vecka nu, rekord!!

Äntligen ska jag få ihopsatt min cykel från Kronan som jag vann i augusti 2008, en vecka innan vi fick reda på att MollyTroll skulle komma till oss.... Men nu ska vi bli hurtiga och börja cykla (hihi). Visserligen är just denna Linneas (jag vann ju två cyklar!!) men vi ska snart byta så jag ska få min cremefärgade, vackra cykel!

Posted by Picasa
Äntligen börjar det bli lite sommar och med det följer allt som måste göras i trädgården. Här fixar Theo och Labbe med lite ogräsmedel och gräsgödning.

måndag 17 maj 2010

Frisörbesök!

Igår, söndag, åkte jag och Theo till Salong La Widé i Allum för att frisera oss. Labbe mötte upp oss där. Vi slank in på MAX innan för en snabb burgare eftersom det blev lite sent med lunchen hemma. Vi småspringer genom Allum med matpåse i handen och hinner precis till klockan 15. Döm om min förvåning (och ilska) när vi får beskedet att vi skulle ha varit där kl 14 men att de har en tid kl 17... Nej, säger jag, igår var vi här för att boka en tid så sent på dagen som möjligt och då sa du att senaste tiden var kl 15, så den tog vi! Ojdå, ja, om ni kan vänta 15-20 minuter så kan vi i alla fall klippa pojken och så får vi se om vi hinner med dig efteråt. Åh, det var tur att Labbe var med och kunde lugna ned mig lite. Såå arg jag blir på sånt!!!
Men men, det löste sig och en jättetrevlig tjej hann med att klippa oss båda och Theo var jätteduktig under tiden hon klippte mig. (Labbe fick ju naturligtvis jobb och var tvungen att åka) Vi blev väldigt nöjda med resultatet, både jag och Theo!

Nöjd snygging med taggigt hår!

Han visste inte riktigt om han ville ha taggigt eller "platt i mitten" men till slut valde han taggigt.
Idag tii skolan, däremot, valde han "platt i mitten" istället. Det är en slags tuppkamsfrisyr som han såg på en tjej på ICA Maxi i Mölndal. Det är den absoluta drömfrisyren just nu.
Jag och Molly åkte till Vattenpalatset och badade idag. Ninna, Frida, Marie och Sofia slöt upp också och det var så roligt! Molly skrattade högt när hon såg bassängerna. Vi började i den "kalla" delen och simmade in i grottan och ut i strömmen. Det tyckte tom vi vuxna var kul, det gör vi en gång till! Sen simmade vi igenom hela den stora bassängen innan vi klev upp och gick in i undervisningsbassängen och den underbara värmen! Molly (och jag) njöt i fulla drag! Hon dök tom, utan större protester, i från kanten själv!
Efter badet var Molly supertrött! Hon somnade på tre röda i bilen. Jag körde in Sissi till Göteborg och eftersom jag var lite tidig så följde även Marie och Sofia med och vi stannade till på Lejonet och Björnet på Danska Vägen och fikade lite. Både Sofia och Molly var så trötta att de sov igenom hela fikan! Jag fick order av Lisa om att köpa med deras nya glass, Rivstart (från radiokanalen Bandit Rocks omröstning) bestående av hallonsorbet med turkisk peppar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...