Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 16 juni 2014

Snart ska altanen bli helt färdig!

Vår altan var ju rejält gammal och uschlig. Flisiga, torra plankor med flagad färg på staketen. För ett par veckor sedan byttes hela altanen ut med nytt, fräscht golv, delar av staketet togs bort helt och den biten som ska vara kvar byttes ut. Det som återstår nu att göra är att måla staketet och då passar det ju utmärkt att vi har en ledig tonåring i huset, vars sommarjobb inte börjar än på några veckor! En styck lycklig Theo hämtades upp klockan 16.30 på Sinclairs. Första danslägerdagen avklarad och han har älskat varje sekund. Han har nog gjort av med enormt mycket energi under dagen, för han slök en lika stor portion med spaghetti och köttfärssås som Labbe, plus att han strösslade på den nya favoriten, sojabönor, som han lärde sig äta hemma hos Hugo och Natalie och som, enligt Theo, funkar till allt! Nu ska jag snart, så fort lilla trasselfian kommit till ro, sluta mina kliande ögon och samla kraft inför morgondagens drabbningar!

Kanske ska ta upp det här med bloggandet igen?

Den här våren har varit otroligt händelserik och intensiv, så det har liksom inte funnits tid till att förmedla det till omvärlden. Dokumenterat det har jag gjort och sparat för eget bruk och en del har hamnat på Instagram och Facebook men nu, när semestern snart är här, så kanske jag får ork/tid för lite mer detaljerade uppdateringar.

I helgen var jag och småtrollen i Fjällbacka där barnen blev fotade för det, i mitt och många andras tycke, förträffliga barnklädesmärket Ossoami. Helt underbara, tåliga kläder som vi mer än gärna använder själva och gör reklam för. Det blev en lååång men otroligt rolig dag med massor med aktiviteter och en hel del nya kompisar! Nu kör vi sista racet innan semestern. Dansläger i dagarna fyra för Theo och bus och lek för Molly på Casa, allt medan jag och Labbe jobbar järnet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...