Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 2 januari 2011

Jobb- och långtråkdag...

Jag har suttit och försökt jobba ikapp lite idag igen. Sakta men säker kommer jag närmare målet. Nu har det ju lugnat ned sig lite på verkstan också så hoppet finns!

För Theo har nog detta varit den längsta och långtråkigaste dagen i hela hans femåriga liv! En mamma som sitter klistrad vid datorn, inga kompisar hemma, Ludvig och Lisa är borta, Linnea tjurade på sitt rum för att hon missade bussen till farmor i Mariestad och inte förrän i morgon kommer Adam hit och ska sova över här i två(!) nätter, utan sina föräldrar!! En sån tråkig dag plus all väntan och längtan kan ju inte bli annat än 100 år lång! Det har inte ens varit kul att kolla på film, så ni fattar hur trist det har varit...

Molly däremot har ju haft hur kul som helst idag! Först duschade Linnea henne och det är ju bara så kul! Efter 5 minuter: "Har du duschat klart?" "Nä!" Efter 10 minuter: "Har du duschat klart?" "Nä!" Efter 20 minuter: "Har du duschat klart?" "Nä!" Efter 25 minuter: "Nu HAR du duschat klart!" "VRÅLSKRIK, NÄÄ, NÄÄ!" Men hon lugnade sig ganska snart när hon upptäckte att Theo hade långtråkigt och var jätterolig att störa! Hon var på honom hela tiden, tog hans grejer och sprang iväg. Och när han blev arg och sprang efter, tyckte hon att detta var den roligaste lek hon någonsin har lekt! ;-)

Men lite kul blev det för Theo efter middan, för då hoppade han och jag i bubbelbadet och busade och skvätte massor! Så kvällen bara swishade förbi!

Nu gäller det bara att få honom i säng och dessutom stanna där. Nästintill ett omöjligt projekt! ;-)
Published with Blogger-droid v1.6.2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...