Sidor

Leta i den här bloggen

torsdag 28 november 2013

Här är det sjukstuga.

Nä, inte på grund av en penna genom fingret, mera på grund av en allmän sjukkänsla med trötthet, halvont i kropp och knopp och en envis snuva men tillhörande nästäppa. Barnen är piggare än mig men de mår nog bra av några dagars vila, de också.

I morgon ska vi försöka få upp ljusstakar och gardiner, för i helgen blir det fullt upp med 2-års kalas, barnvälsignelse och förhoppningsvis, lite julgodisbakande.

Middagen i dag blev pasta med broccoli, olivolja och vitlök, allt i ett desperat försök att bli frisk! Dessutom är det ju himla gott och oerhört enkelt också!

Nu ska jag stoppa småtrollen i säng och sedan är det dags för mig också. Vila behöver vi väldigt mycket av just nu.

måndag 25 november 2013

Vi har fått tvillingar!

Det var längesedan jag var så här trött! Eller trött känns inte som det räcker, helt slut! Detta märktes i morse när Molly väckte mig 07.20! Då hade vi 20 minuter på oss att packa badväska, skolväskor, fixa i ordning oss och få i oss lite frukost!

Och vi lyckades!

Både barnen och jag kom i tid till skolan. Theo hade självklart med sig pokalerna från helgens tävling och visade dem på samlingen i dag. Stolt som en tupp!

Jag blev riktigt vrålförkyld i helgen och hoppade över att bada i dag. Därför hade jag bara med mina egna småtroll, vågar inte ha med andras barn när jag själv inte är i vattnet.

Simningen gick hur bra som helst och Molly fick reda på att hon hade tagit Baddaren, Blå Krabban och Blå Livbojen under terminen, så nu önskar hon sig en röd märkessköld av tomten till alla sina märken!

Jag har dock gjort en liten tankevurpa, eller snarare ett räknefel. Jag var helt övertygad om att det var 2 gånger kvar efter den här gången men så fick jag höra i dag att det är avslutning nästa måndag! Var 17 har den här terminen tagit vägen??

Precis när Theo skulle gå och lägga sig och i vanlig ordning ger sitt akvarie en godnattkram, så ser han! Svärdbärarna har fått ungar! Två pyttesmå, knallröda svärdbärare simmar nu runt i en buske! Lycka!!

Alltså de finns där, ni får bara använda fantasin lite! Det är inte helt lätt att fota i ett akvarie...

Vi har dansat oss fram genom helgen!!

Och hejat och skrattat och klappat och hoppat och skrikit och jublat

och

och

haft skitkul, helt enkelt!

Men helt otroligt vad det tar på krafterna! Bildbomb utlovas när vi (läs jag, Theos ork är det absolut inget fel på) kvicknat till lite.

En liten teaser i form av Chacha-Theo här ovan. Och här nedanför är det Merengue-Theo som showar.


Slutligen bjuder vi på pokaljubel efter andraplacerigen i valsen!

Och tyckte ni att det var mycket dans här förut så...

är det lika bra att ni vänjer er, för mer lär det bli.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...