Sidor

Leta i den här bloggen

torsdag 20 juni 2013

I dag bjuder jag på en fantastisk video!

Här kan ni se vad Theo och hans mysiga kompisar och lärare på Sinclairs Dansskola har pysslat med den här veckan!

Titta på Sinclairs Camp Sommar 2013 på YouTube

Riktigt roligt har de haft och Theo var så nöjd och helt slutkörd efter denna fantastiska vecka!

onsdag 19 juni 2013

Vi är ganska trötta nu.

Det är såå segt att komma upp på morgonen och i morse var vi en kvart sena till Casa. Fast just nu håller de på med fasadarbeten på förskolan, så allt är ju lite annorlunda ändå men jag gillar inte att Molly ska behöva komma in när alla barn redan har satt igång med sina arbeten. Men nu är det sista dagen i morgon, sedan är barnen lediga tills att skolan kör igång igen i augusti. Skönt!

Theo är så lycklig varje morgon nu när jag lämnar av honom på dansskolan. Fast nu på kvällen var han riktigt ledsen och jag frågade varför. Då får jag till svar att i morgon är ju sista dansdagen och han förstår inte hur han ska överleva hela sommaren utan en endaste danslektion!

Jag glömde hämta posten i går, så jag stannade till på väg till skolan i dag. Då hittade jag det här brevet. Vi har alltså vunnit fyra cyklar! Lite kul faktiskt, för jag vann två cyklar från Kronan för några år sedan och nu detta. Lisa ska få en av dem, så får vi se vad vi gör med de andra.

På väg till jobbet passade jag på att handla och sedan var det nästan lunch när jag väl kom fram. Vi var bjudna på midsommarlunch av våra hyresvärdar i dag. Riktigt mysigt och massa god mat! Sill, potatis, grillspett, potatissallad och en bakelse till efterrätt.

På vägen därifrån stannade vi till och köpte en ny mobil till Labbe. En riktigt tålig variant som dessutom kan ha två olika simkort aktiva samtidigt! Perfekt för Labbe som nästan alltid måste ha två mobiler med sig.

Sedan var arbetsdagen nästan över för mig. Jag åkte och hämtade Molly och så åkte vi tillsammans och hämtade Theo på Sinclairs. Där passade Molly på att busa ordentligt med Tobias. Jag har alltid fullt sjå med att få med barnen därifrån. De trivs så himla bra där båda två.

När vi åkte därifrån öppnade sig himlen över oss och regnet bara öste ned. Vi fick krypa fram i 20 km/h på motorvägen. Riktigt läskigt ett tag där, för man såg nästan inget alls framför sig. Tackolov gick det värsta över ganska snabbt men det var väldigt mycket trafik, så det tog evigheter att ta sig hem. Jag var lite stressad för vi väntade gäster. Kommer ni ihåg sushiskolan vi hade här för några månader sedan? När vi bjöd in Labbes singelkompis Jonas och min singelkompis Sissi? De är verkligen inga singlar längre! De är så tillsammans som ett par någonsin kan bli!

Fast det hindrar ju inte herrarna från lite mys i soffan...

medan damerna fixade käket!

En himla trevlig kväll blev det i alla fall! Nu har trollen slocknat och vi ska nog göra detsamma. Måste ju orka jobba lite i morgon också.

tisdag 18 juni 2013

Jag knåpar på

ett uppdaterande inlägg men det är lite av en ond (?) cirkel just nu. Det händer så otroligt mycket hela tiden så jag knappt hinner gå på toa en gång, än mindre få ihop ett oerhört innehållsrikt inlägg. Dessutom blir det ju bara större och större. Men jag lovar, det kommer! Allt detta måste jag bara få på pränt, med bilder till. Kvällen i går, är den största och viktigaste kvällen för Theo någonsin! Mycket dans och mycket av de fantastiska killarna i Panetoz!

I dag blev Molly hämtad av Yumi, Jula och Kaj. Alla 09-or skulle träffas vid Härlanda Tjärn för lite picnic och lek. Theo är ju på Sinclairs Sommarcamp den här veckan och det slutar lite sent, så för att Molly skulle hinna vara med, så förbarmade sig Yumi över henne och tog med henne dit upp. Det är så underbart att vi är omgivna av så fantastiska vänner!

Molly hade inte med några badkläder men det bekymrade inte henne det minsta, hon badade ändå! Tur att det fanns ett par shorts med i hennes väska!

När jag och Theo kom upp, blev han överlycklig över att se att både Kaj och Oliver var där!

Molly och jag fick syn på en person som vi inte har träffat på ett år men som har betytt otroligt mycket för Molly under två år innan dess. Hennes fröken Annika från Mammut! Molly kände igen henne direkt men blev med ens superblyg och vågade inte gå fram till henne. Jag fick hämta henne och då släppte blygseln snabbt och hon blev sitt vanliga, pratiga jag igen och berättade om allt som har hänt i hennes liv!

Nu måste jag verkligen sova, det var riktigt segt i dag. Vi kom ju i säng sent i går och sedan sov jag dessutom jättedåligt. Det var en viss liten fröken som valde just denna natt till att sova hela natten i egen säng för första gången och då blir hönsmamman orolig och vaknar ofta och måste kolla till henne. Så himla onödigt. I natt ska det bli bättring från min sida!

Theo och hans kompisar på Lotta på Liseberg!

Titta på Premiär, Lotta på Liseberg 2013 på YouTube

söndag 16 juni 2013

Vilken helg!

Det har varit full fart sedan i fredags med Lisebergsbesök, mys i trädgården, BBQ, Universeum, och repetitioner på Lisebergs Stora Scen i ösregn.

Nu är vi hemma en snabbis, för lite sömn innan vi ska upp till en fullständigt fullspäckad dag i morgon, så ni får ursäkta men jag orkar verkligen inte lägga upp bilder och skriva ett ordentligt inlägg just nu. De flesta bilderna finns ju dessutom på Instagram, så det är bara att kika in där.

En liten bild kan jag inte låta bli att bjuda på, världens sötaste, busigaste, mysigaste, roligaste och härligaste Vincent, som vi har fått rå om hela helgen. Fast det var bara de absolut sista minuterna innan de åkte hem i dag som jag fick krama honom...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...