Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 17 september 2011

Grattis på födelsedagen, lillebror!Vart har alla år tagit vägen? Det känns ju som i går, då när jag var alldeles för nervös för att vara kvar på minidiscot på Karlsholme och gick hela vägen hem till mormor, som var barnvakt åt mig och Ninna. Precis när jag kommer innanför dörren så ringer telefonen. En lillebror! Världens sötaste! Ja, tillsammans med Erik förstås! ;-)

Och nu ska du snart bli pappa själv! Häftigt!

Kram på dig och Bella (och bebben) och ha en superdag!fredag 16 september 2011

Tipspromenad på Mammut

I går på eftermiddagen, när jag och Theo hämtade Molly, var det tips- och aktivitetspromenad och korvgrillning på Mammut. Barnen tyckte att det var hur kul som helst!

Man skulle göra olika saker på de olika stationerna, här gällde det att slå kullerbyttor.

Sedan följde en mängd kul grejer, bla en liten orienteringsbana.

Efter att barnen kämpat sig igenom hela banan blev det korvgrillning.

Här kommer lite busbilder från i onsdags, när Labbe och barnen var ute i trädgården och lekte och spelade boll.

Självklart var buseriets mästare, Zingo, med och härjade! Han är verkligen hur mysig och härlig som helst!

torsdag 15 september 2011

Tonårssanningar, direkt från Gafflan

En så perfekt, precis beskrivning av våra tonåringar, som den jag hittade hos Gafflan, det vet jag inte om jag läst någon gång förut. Och jag som trodde det var bara mina...

onsdag 14 september 2011

Utrensning

Molly har ju vuxit flera centimeter i sommar, så Linnea satte sig och rensade ur hennes kläder. Tur att kläderna från Me & I kommer snart, för det var inte mycket som blev kvar! Vi ska gå igenom lådorna i garaget med Theos gamla kläder också, för nu ekar det i hennes lådor.

Molly var på sitt absolut bästa trotshumör i dag på simskolan och skulle inte på några villkors vis göra som hon blev tillsagd. Sa Marika att hon skulle hoppa från kanten, då skulle hon simma, blev hon tillsagd att simma, nä då skulle hon minsann dyka ned och hämta upp saker från botten. Inte ens sången och skatten flöt på utan en massa trams. Och den efterföljande duschen vill jag helst radera ur minnet...

I morgon ska Labbe åka till Linköping och köra rally och sån't med Yokohama. Verkstan är stängd då, så jag och Alexandra ska passa på att gå igenom alla register i våra båda datasystem och stämma av dem mot varandra. Skitttråkigt jobb men det ska bli så skönt när det är gjort och allt stämmer och är uppdaterat.

Nu ska jag våga mig ut i blåsten på en Zingo-promenad. Brrr...

Spår


En otrolig tur har husägarna runt det här trädet haft! Åt vilket håll som helst, utom precis just där det föll, så hade det brakat in i ett hus.

Nu ska vi hem och mysa med Zingo!

Ja äta hammbujjar å pitt


En välbehövlig lunch efter simskolan!


tisdag 13 september 2011

Zingovakt!

Vi får låna fina Zingo i några dagar! Det ska bli så kul att få lära känna honon ordentligt. Som barnen har längtat efter detta! Hade det inte varit för dessa ohängda allergier så hade vi haft hund själva. Men vi är jätteglada att vi har möjlighet att i alla fall låna vovve lite då och då.

Det blev ingen simskola för Theo i dag. Han kände att han inte riktigt orkade. Lite varm var han nu på kvällen, så vi får se var detta tar vägen någon stans.

Nu har Molly somnat, så nu ska jag vara lite social med svärföräldrarna.

Dagens outfit

passar inte helt till dagens väder. Ett heltäckande regnställ hade passat bättre. Eller så är det nog bäst att hålla sig inne, risken är annars stor att man antingen sköljs eller blåser bort...

Jag har fallit för grupptrycket....

och aktiverat min Facebook-sida igen.

Får se hur länge jag orkar med det den här gången, nu har jag ju pausat i 1½ år.

måndag 12 september 2011

Katja närmar sigVart tog vägen vägen?

Vad hände här då? Här kommer jag körande i godan ro och helt plötsligt har jag gått i taket!
Martin blev minst sagt förvånad, när hans (fina) Toyota, utan förvarning, hissades upp på liften.

Men det var saker som måste kollas!

Borde ju jobba gärnet


Men så kör bildspelet på datorn igång och så sitter jag och drömmer mig bort i bilderna. Kanske ska försöka fixa så alla fakturor och dokument jag måste jobba med går på bildspelet istället för fotoalbummet, då kanske jag får något gjort?

Theo gjorde föresten succé på skolan i dag, när han kom sparkcyklandes i sin rosa-lila Onepiece! Coooolt, Theo, ekade det över skolgården, tom från de stora, tuffa högstadieleverna!

söndag 11 september 2011

Me & I och OnePieceRedan kl 10.30 i morse var det dags för lite Me & I. Sååå mycket fina kläder och sååå svårt att inte handla allt... Varsitt par canvasbyxor fick småtrollen, med matchande tröjor, Erik Saade-byxor till Theo, både i rött och svart och lite annat smått och gott. Något litet till mamman blev det också. Och en knallgrön mössa med en flugsvamp på till Molly. Hon fick testa den och sedan satt den fast där. Det var med nöd och näppe som Anette fick med sig den hem igen.

Molly fick även agera modell och testade plagg efter plagg. Ännu svårare för mamman att motstå när man ser plaggen på. Theo, däremot, hade knappt tid att titta på kläderna den här gången. Isak hade ju kommit hem från Småland nu på morgonen och det lockade mer än alla kläder i världen.

Efter visningen åt vi lite salladsbuffé. Enkelt och gott.

På eftermiddagen kom Linnea. Med presenter från Turkiet.

Varsin OnePiece till Molly och Theo. Helt klart småtrollens nya favoritplagg som kommer förevisas på skola och förskola i morgon.

Nu är det krypisängdags för mig, ska ju upp tidigt och jobba i morgon. Första gången på över en vecka!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...