Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 7 januari 2011

Le Baron

Theo bad idag att få god mat till middag. "Jaha, Vad vill du ha då?" "Mat som Jean har lagat!"

Jean har en fantastisk restaurang, Le Baron, som ligger mittemot Svenska Mässan vid Korsvägen. Om man tex är på Liseberg eller Universeum, så är det helt perfekt att gå dit och äta.

Maten är toppen och det är så mysigt och trivsamt att gå dit och äta. Enda nackdelen, vi är ju ganska många så när det är större kalas, som min 40-års fest, så får vi inte plats tyvärr.

Men Theo vägrar fira någon annanstans när han fyller, det är bara Jean som gäller. Och får han välja restaurang annars, så hamnar vi där också. Och vi övriga är ju faktiskt överens med Theo på den punkten.

Idag blev det räkcoctail och plankstek. Såå gott! Molly fick en egen pizza för första gången och hon satte snabbt i sig halva pizzan!

Sen satt vi och pratade lite med Jean och Fadi. Jean berättade om något oerhört tragiskt som hans brorsdotter i Jönköping råkade ut för i slutet på november. Så fruktansvärda människor det finns. Jag säger som LadyBond, varför kan folk inte bara vara snälla mot varandra? Vad är det för fel på empati och medmänsklighet? Varifrån kommer önskan att skada andra som inte gör/tycker som man själv vill?

Jag är så fantastiskt glad över det livet jag har idag med underbar sambo och, i mina ögon, perfekta ungar och en trygg och stabil släkt och vänkrets som jag vet finns där för mig i alla lägen. Att veta att ingen vill mig illa, att jag inte behöver vara rädd eller på min vakt! Så borde alla få ha det!

Kvällen avslutades, som sig bör, med glass, baklava och kaffe!

Slurp! Molly lassar in!

Theo smet ut i köket, utan att vi märkte det och kom tillbaka med glass nr 2! Vill man ha något får man ta saken i egna händer.

Theo "hjälper" sin idol Fadi att ta beställningar från övriga gäster.

Kvällen blev mysig och sen men nu är vi hemma igen och småttingarna har kommit isäng så du är det dags att däcka i soffan för min och Labbes del.

Höll på att glömma. Pratade med Linnea förut, hon har fått så ont i sitt knä så hon har knappt kunnat åka någonting alls idag. Stackare! :-(
Published with Blogger-droid v1.6.2

1 kommentar:

  1. Åh!Vad rara de är, och vilka härligt underbara barn du har! Men det vet du ju redan så.. :D

    Hoppas ni får en finfifin lördag och att Linnea får åka litet skidor!

    Massa massa kram på en alldeles fantastisk kvinna!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...