Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 3 september 2011

Linnea är framme!Efter försenade plan och borttappade telefonnummer, nu är hon på plats hos sin vän och jag kan andas ut. För stunden i alla fall...Här har vi haft besök av världens bästa lillasyster med familj på eftermiddagen. De hjälpte oss att rensa i vårt kakförråd och agera fotomodeller.De passade också på att leka en konstig lek?Jag har fått ett lite smakprov på vad Lisa gör i skolan. Här skulle de beskriva något de gjort under sommaren:Lekstugefika! :-)

Sovmorgon

Det är ju en välldans sällsynt företeelse här i huset. I alla fall sedan vår morgonstråle Molly kom till oss. 07.30 får väl i vanliga fall täknas som sovmorgon men i dag fick vi sova till 09.30! Helt underbart och väldigt välbehövligt.

Nu har jag och Linnea varit på Allum och handlat presenter. Linnea ska åka och hälsa på sin kompis Amanda och hennes dotter och make i Alanya i eftermiddag. Dottern är 6-månader och helt bedårande söt. Lite fina kläder och gosekossa blev det.

fredag 2 september 2011

Jag har blivit med


...kamera!

En Canon EOS 550 D. En lätt och smidig kamera, som funkar för mina händer. Så nu kommer det fotas ännu mer!

Men jag får behålla min lilla Casio för undervattensfotogragferingarna. Det fanns visserligen UV-hus till denna kameran men nästan 13000, det är faktiskt liite för mycket. Särskilt som det jag har fungerar alldeles utmärkt.

Nu väntar grillen på mig, dags för middag!

Jag låter herr Jones själv visa hur bra det var!

 Ljudkvaliteten och barnskratten får ni skylla på mig!
Posted by Picasa

söndag 28 augusti 2011

Återhämtning och självplågare X2


Eftersom gårdagen bjöd på aktiviteter som inte var helt snälla mot min kropp, så har dagen ägnats åt mys och återhämtning. Jag har betalat lite räkningar och lagt in ICA-beställningen och tvättat några maskiner som det mest ansträngande.


Även pappa var rätt mör i morses när de åkte hem. En veckas semester hade inte suttit helt fel nu.


Både Theo och Molly har varit väldigt upp och ned i humöret i dag, gråten har legat på lur hela tiden. De saknar sin Lisa jättemycket.


Lisa verkar ha det bra. Hon har skruvat möbler, handlat värktabletter och fått en spik i foten. Dessutom verkar kurskamraten som hon delar lägenheten med vara väldigt huslig av sig. I dag lagade han Flygande Jacob som han bjöd på!


Här blev det skaldjur! Både Molly och Theo har ju kommit på att det är väldans gott och Molly försöker tom skala. Dvs hon biter rakt igenon skal och allt och pillar ut köttet!


Hon var väldigt uppåt vid matbordet och skrattade och pratade. Men helt plötlsligt börjar hon gråta och säger att hon har ont på benet. Men oj, har du slagit dig? Nä, jag nyper där...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...