Sidor

Leta i den här bloggen

torsdag 6 januari 2011

Nervös väntan

Jag känner mig så totalt ofokuserad och "ur fas" idag. Väntar bara på smset från Linnea. Jag har nog ringt och smsat henne lite för ofta under resan för sist vi pratades vid, vid norska gränsen, lät hon mig förstå att jag nog var ganska pinsam... Så nu håller jag mig i skinnet, försöker åtminstone. Men har hon inte hört av sig när jag har skrivit klart detta så... Det är ju inte direkt något toppenväder på vägen dit upp.

Min kommentatorsfunktion har börjat strula igen och skickar såna käcka felmeddelanden till mig när jag försöker svara på kommentarer här i bloggen. Lite av ett lotteri om det fungerar eller inte. Jag har försökt svara Mitt i livet på hennes kommentar, fyra gånger nu, utan att lyckas. Och det är ju så trist att behöva tänka om när man hade lyckats så bra med formuleringen första gången.

Labbe gjorde ett tappert men fruktlöst försök att gräva fram Porschen som fortfarande står kvar här. Vi tänkte ta ned den till verkstan och tina upp den, så han som äger den kan ta hand om den istället.

Men ni ser ju hur den ser ut och dessutom har det ju vräkt ned snö precis hela dan idag.

Labbe blev ganska insnöad han med ;-)

Fast i helgen ska det bli 4-5 plusgrader och regn, så då kanske vi får väck den.

Just nu sitter jag här med en liten sovande, snarkande Molly, som är jättetät och rosslig i luftrören. Så fort jag lägger henne ned så hostar hon så hon tappar andan och då vaknar hon och är livrädd. Så det blir nog en upprätt natt för oss inatt igen.
Published with Blogger-droid v1.6.2

4 kommentarer:

 1. Ja PRECIS: Det får nog bli något sådant.
  FÅr prova mig fram och se vad magen säger.

  TACK för du svarade =)

  SvaraRadera
 2. Förstår din nervositet..
  Kram Milla

  SvaraRadera
 3. Jag förstår verkligen din oro. Vad skönt att få läsa inlägg ovanför att hon nu kommit fram. Men ja mammor är väl lite pinsamma ibland, men är man orolig så är man, det kan man inte göra så mycket åt.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...