Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 12 februari 2011

Läs här och klicka på länkarna!

http://ebifamiljen.blogspot.com/2011/02/sa-sorgligt.html
Published with Blogger-droid v1.6.2

Hoppsan, jag gjorde världens miss!

Missade att tala om vem barnvakten var! Tur att jag blev påmind om detta fatala misstag ;-)

Är ni beredda? Här kommer avslöjandet:

Japp, det var Lisa, som var så snäll och stannade hemma med de två små vildingarna!

Tack, snälla, söta Lisa! Du är fantastisk! :-)
Published with Blogger-droid v1.6.2

Våta drömmar! ;-)

Röda, våta drömmar.

Lite mindre men ack så våta, röda drömmar.

Drömmarnas drömmar! (Vill, vill ha!!)

Realistiska drömmar! :-)
Published with Blogger-droid v1.6.2

Båtmässan

Äntligen! Årets höjdpunkt! Och vi har BARNVAKT!

Nu ska här drömmas! :-)
Published with Blogger-droid v1.6.2

torsdag 10 februari 2011

Nåt ska man ju ha barnen till ;-)

Har varit på väg till frisören läänge men man hinner ju liksom aldrig. Nu fick jag nys om att Linnea faktiskt brukar klippa sina kompisar. Så jag tänkte att om hon får godkänt av fåfänga tonåringar, så kanske det duger åt mig också. ;-) Vi får väl se...
Published with Blogger-droid v1.6.2

Men, nää! Så onödigt!

Det skulle ju bli vår nu?

Men moder Natur tyckte tydligen det var bättre att ge oss en ordentlig snöstorm istället.

Högst onödigt om någon frågar mig...
Published with Blogger-droid v1.6.2

onsdag 9 februari 2011

Mycket lek och bus idag.

Småtrollen har haft en otroligt intensiv dag idag. Först var de ju på förskolorna där de båda var ute länge och härjade i det vackra vädret. Och när vi kom hem strax efter kl 15, gick vi in till grannen och fikade och busade med Hanna och Isak i flera timmar. Så nu sover Molly gott och Theo följer strax hennes exempel ;-)

De har börjat med en ny grej på Mammut.

En liten "tavla" som sitter vid varje barns plats i kapprummet, där personalen, på ett enkelt och tydligt sätt, talar om hur mycket barnet har ätit under dagen. Jätteskönt att få veta, tycker jag. Molly har ju haft lite problem med tillväxten, så vi behöver ha lite koll på hur mycket hon får i sig.

De sista dagarna har jag haft jätteproblem med att kommentera, både svara på kommentarer här i min egen blogg och även med att lämna kommentarer i bloggarna jag följer. Vet inte vad som hänt men min mobil (använder ju den till 90% i bloggvärlden) stänger ned min webläsare så fort jag försöker. Urtrist! Jag vet inte om jag ska se om någon ska kolla på detta eller om jag ska se mig om efter en ny telefon? Men jag har ju inte ens haft denna i ett år än, så det känns ju lite onödigt att byta redan. Jag hoppas ju att det på något sätt ska fixa sig själv...

Nu ska jag sätta mig i soffan, slötitta lite på TV och fortsätta på mitt sticke. En dress till Molly, med tröja, kjol ocg mössa är projektet för stunden. En istoppshalsduk i multigarn (till Molly också) blev klar i förra veckan och garner till en pirattröja till Theo är inhandlat. Skönt att ha lite att göra ;-)
Published with Blogger-droid v1.6.2

Jag vann!

Igen! :-)

Den här gången blev det biljetter till båtmässan!
Published with Blogger-droid v1.6.2

Vilket monster!

http://mobil.aftonbladet.se/nyheter/article8537259.ab
Published with Blogger-droid v1.6.2

tisdag 8 februari 2011

Och så var det pannans tur...

Tydligen så måste det alltid vara något! Nu är det i alla fall värmepannans tur att krångla. Stopp i en kondensslang (var det inte detsamma i kylskåpet?), vilket har lett till en smärre översvämning INNUTI pannan! Vattnet måste på något sätt bort, för att man ska kunna fixa stoppet men man kan inte bara öppna och tömma, för då rinner vattnet ned genom kontrollpanelen med all dess elektronik.

Så genom ett hål, stort som en femkrona, fick Labbe peta in hushållspapper för att suga upp det mesta av vattnet...

Nåväl, med min händige och påhittige sambo så löser väl sig detta också. ;-) Och nu blev jag ju påmind, vi måste ju åka ut till BEC TräGolv och välja nytt golv till köket, så vi kan få bort det fuktskadade golvet!

Lill-Trams var så duktig på simskolan idag men mot slutet av lektionen blev det lite okoncentrerat eftersom han frös så.

Nästa gång blir det våtdräkt på!

Linnea fick vi hämta på infektionskliniken på Östra, där hon hade varit och tagit lite prover eftersom hon inte har fått behålla vare sig mat eller vätska sen i söndags morse...

Fast hon lyckades faktiskt få i sig en halv skål nudlar och ett glas körsbärssaft nu på kvällen.

Vi andra åt ribs och potatissallad!

Molly ger sig inte förrän hon har gnagt benrent!

Smaskens!

Theo är lite mer skeptisk till detta gnagande. Sen kläckte han en kommentar; "Det är så orättvist att vi dödar djur för att äta dem! Jag ska aldrig mer äta djur!" "Aldrig mer en korv, chicken nuggets, salami...?" Den frågan bemöttes av djupaste tystnad... Vi kom fram till att det kravmärkta djur som vi äter har varit glada djur!

Molly tycker att det inte spelar någon som helst roll, bara det är got!

Pfeppferoni

Efter maten hade di smä såå mycket spring så det lektes jage i 260 knyck
Published with Blogger-droid v1.6.2

måndag 7 februari 2011

Dansdags.

Nu är det dags för Theos danskurs på Adrianas Danshus. Det är ju egentligen Linnea som tar med honom på dansen, eftersom Molly har sin simskola kl 15 i Lerum och dansen är kl 17 i Göteborg. Men idag är Linnea sjuk, så Labbe fick hämta Theo på skolan och köra honom så mötte vi andra upp.

Lisa var med i vattnet på simskolan idag också. Tur att man har stora barn! :-)
Published with Blogger-droid v1.6.2

söndag 6 februari 2011

Världens bästa gitarrist är borta!

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article8524818.ab


Gary Moore är död!

Som inbiten råsyntare på 80-talet, fick jag smyga med att jag var och såg Gary Moore. Jag och Ullis stack till Stockholm under förevändningen att vi skulle träffa hennes pappa och släktingar. Men i själva verket åkte vi till Stadion (detta var före Globens tideräkning) och hamnade på en av tidernas bästa konserter och då har jag varit på måånga!

Vi blev dock lite nervösa när vi fick höra att det skulle spelas in en konsertvideo den kvällen. Tänk om någon av våra syntkompisar skulle se oss! Men strax lugnade vi oss, ingen av våra kompisar skulle ju komma på tanken att kolla in en Gary Moore video och skulle någon ändå göra det, så skulle de ju inte tala om det... ;-)

Helgen har gått i vilans tecken. Har mest suttit nedbäddad i soffan och stickat. Skönt! Tyvärr lyckades vi inte få tag på någon vikarie till idag, så dagens lektioner fick ställas in. Trist! :-(

Jag ska vila ordentligt i två veckor nu, så jag kan få bli frisk ordentligt. Jag har så ont, hostar och är skittrött om man får uttrycka saken så...

Nu är det trollnattning på gång. Mycket sång, pussar, pysslande, skratt och runttrasslande blir det...

Jag har en del bilder från Linneas födelsedagsfirande men jag har lämnat bort datorn till Mölndals revisionsbyrå just nu och den nya fungerar ju inte helt hundra. Så jag får återkomma med dessa.

Och Frida äter och dricker och mår ganska bra nu! Underbart!
Published with Blogger-droid v1.6.2
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...