Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 16 november 2013

En dag helt i Mollys smak!

Förutom att Lisa fyller hela 23 år i dag (fattar inte alls hur det kan gå till egentligen men så är det...) så tycker Molly att det har varit en helt fantastisk dag i dag!

Först ut var dansen!  Sista danslektionen på Funky Kidz för den här terminen, på fredag är dansuppvisningen! Vi får se hur det blir nästa termin, Molly vill ju helst börja på Sinclairs hon också, nu när båda brorsorna dansar där men vi måste hitta en tid som passar. Just lördag förmiddag passar oss väldigt bra och Sinclairs har ingen undervisning på lördagar.

Efter lunch var det dags för nästa höjdpunkt,  ridningen! Både dans och ridning var ju ett tag sedan på grund av lov och sjukdom, så hon längtade så!

I dag blev det en ridtur på Tuffing, en supersnäll stoor ponny med en viss förkärlek för att torka av sig på mina kläder efter måltiden.

Molly var så lycklig, satt med ett saligt leende på läpparna under hela ridturen. Hon älskar verkligen att rida och kärleken bara växer sig starkare för varje gång. Det är nog bara för oss att acceptera att vi har en hästtjej i familjen!

När vi kom hem igen kom nästa lyckomoment! Småtrollen fick spela Wii en stund medan jag lagade middagen! Plus att Molly fick sitt lördagsgodis!

Kan en lördag bli så mycket bättre om man är en 4-årig liten trollunge? Tror inte det!

Theo har också haft det bra i dag! Han fick mysa massor med gamla fröken Rebecka! Dessutom fick han snacka dans med Mollys dansfröknar och det är ju ett ämne som han aldrig tröttnar på.

Mitt i middagen fick jag världens huvudvärk och fick krypa till kojs en stund. Nu har jag nattat småtrollen och plockat undan efter maten, så nu blir det bingen igen, huvudvärken vill inte släppa...

För 23 år sedan var det en kall fredag


och den här lilla prinsessan såg dagens ljus för första gången. Fast ska vi vara helt ärliga, så var det inte förrän dagen därpå som hon såg något dagsljus att tala om, eftersom hon är född 20.32 på kvällen.

Sedan dess har hon dock sett dagsljuset många, många gånger.

Större och större har hon blivit men fortsatt vara min älskade lilla prinsessa under alla år.

Just liten är det ju kanske svårt för mig att kalla henne, eftersom hon växte om mig rätt rejält någonstans i 14-14-års åldern och numera får jag vrida nacken rätt ordentligt för att se henne i ögonen. Fast det får jag ju göra med alla mina tre stora barn...

Hon är småbrödernas stora idol, hon kan ju allt om serier och dataspel och att hon är supergrym på att rita och lära ut engelska gör ju inte saken sämre!

Massvis med grattiskramar på din 23-års dag, älskade Lisa och så hoppas vi att vi kan ses i morgon! ♡♡♡♡♡♡♡

fredag 15 november 2013

Äntligen fredag!

En arbetsvecka som har förflutit utan några större missöden är nu till ända och vi gör helg! Jag hämtade barnen tidigt i dag, Theo skulle köra lite extraträning inför nästa helgs tävling i Hallsberg. Det var lite extra kul, för oss andra, i dag. Tobias drog inte för gardinerna till danssalen och alla som skulle dansa i dag gick förbi där. Och precis alla tvärstannade och stod sedan där länge och kollade. Många positiva kommentarer fick jag höra. Allra roligast var ett gäng nybörjartjejer i 7-8-års åldern som tyckte det var alldeles särskilt trevligt att stå där och kolla, så till den milda grad att de nästan missade sin egen lektion.

Sedan blev det anmälan till en gren till. Theo och Hjalmar har ju tidigare tävlat i Gagnam Duo och när de fick klart för sig att båda skulle upp till Hallsberg, så fick de mig snabbt att maila Ted för att kolla om han kunde få in en anmälan till.

Nu ska jag försöka komma i säng snart. I morgon står det ju, hör och häpna, dans på schemat! Fast nu är det för Mollys del. Sista lektionen för terminen, nästa fredag blir det stor avslutningsshow i Lisebergshallen tillsammans med Sean Banan...

Och det funkar nu också!

Då är vi på banan igen då.

Herr Filuren har varit här och mixtrat med mitt Bloggprogram på mobilen och tagit bort alla funktioner på det. Flera omgångar med av- och påinstallationer har behövts innan det fungerar igen men nu verkar ju allt ok igen!

Synd bara att det jättelånga och jättefina inlägget jag skrev om min dag med Molly på Casa har gått förlorat men det är bara att ta nya tag!

Jaaaa, det funkar!!

Äntligen!

Då gör vi ett försök med en bild också!Och håller tummarna igen...

Då testar vi igen!

Testing, testing...

1, 2, 3...

Håll tummarna!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...