Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 4 februari 2014

Tror minsann att min son gillar dans!

Han började med att kika under skynket, för att se vad Lisa gjorde med sina stora, superduktiga elever. Allt eftersom så gled han längre och längre in, för att, efter en stund befinna sig inne i danssalen. Strax därpå kom Tobias in och då tyckte Theo att det var legitimt att hänga på och dansa han också. Att detta var en championklass är inget som bekymrar vår son. Efteråt sa han till mig att den gruppen var jättekul!
Men snart så blev det ännu roligare! 1 1/2 timmes pardans med Jennifer! Det blev jive, rumba och chacha och de hade superroligt! Den här terminen kommer de kunna dansa tillsammans både tisdagar och söndagar, vilket Theo ser väldigt mycket fram emot. Han gillar sin danspartner skarpt och hon har väldigt god hand med honom. Det finns inte mycket utrymme för trams där, då drar hon tillbaka honom och ger honom en liten min bara, så skärper han sig! Tänk om han kunde göra samma när jag säger till....

På tal om att säga till. Molly och Totte gillar ju varandra väldigt mycket. De gillar att busa med varandra. Bus är ju himla kul men i dag på danslektionen hade det nog blivit lite för mycket av den varan, för Charlotte ville ha ett snack mig och Rebecka efteråt! Hmmm....

Molly har i alla fall lovat dyrt och heligt att nästa vecka så ska hon skärpa sig och lyssna på Charlotte och göra som hon säger. Det är ju inte så snällt att störa de andra barnen som verkligen vill lära sig och det förstod hon. Och hon vill ju också lära sig och bli lika duktig som Theo.

Nu snusar båda våra smådansare gott i sina sängar. I morgon är det onsdag och vi ska sluta tidigt och bara mysa hela eftermiddagen!

posted from Bloggeroid

måndag 3 februari 2014

Det är lite dålig fart här på bloggen...

men det har sina förklaringar. Dels så är det full fart, så stunderna för bloggande är inte jättemånga men dels så krånglar min mobil. Det är tydligen batteriet som det är fel på. Det har svullnat och helt plötsligt tappar det liksom strömmen och då stänger det av mobilen, bara för att strax få tillbaka strömmen, sätta på mobilen, tappa strömmen, stänga av mobilen, och så vidare och så vidare, tills man kopplar in laddaren och startar om den. Då håller den igång tills man gör något med den, till exempel, tar kort och då stänger den av sig och låter självklart bli att spara fotona man har tagit.

Detta har hållt på ett tag och bara blivit värre och värre, så nu kan det till och med hända att den stänger av sig i fickan eller med sladden i, så nu har jag äntligen fått tummen ur och beställt ett nytt batteri. Det visar sig då att detta är ett välkänt fenomen hos just Samsung Galaxy S4, så alla batterier är slut för tillfället, kommer åter in på lager i slutet av februari! Suck...
Här är en liten bild från i helgen, tagen med systemkameran och sedan överförd till mobilen. Vi passade på att utnyttja sista snödagen med att åka pulka i Delsjöbacken. Lite korvgrillning hann vi också med och hade det superkul. Ett stort plus i kanten var ju att även pappan hann vara med! Egentligen hade vi tänkt gå på danstävling men eftersom väderprognosen utlovar plusgrader och regn den närmsta tiden kände vi att vi ville passa på att få åka lite i backen.

På söndagen åkte jag och Theo på bowlingkalas och Molly och Labbe tog en sväng på båtmässan. Ludvig ägnade flera timmar åt att dansa. På kvällen gjorde Theo detsamma och äntligen fick han dansa med Jennifer igen. Nu är det bestämt att hon ska komma på tävlingscoachningen på tisdag också. Theo tycker det är så skönt att de äntligen kommer igång igen med pardansen.

I dag har vi simmat! Julia och Emily följde med och de fick slita ordentligt idag. Många längder blev det och en hel del dykövningar också. Molly har verkligen blommat upp den här terminen och blivit otroligt självständig. När det var dags för hennes simskola, så tar hon Sofias mamma, Marie i handen och säger till mig att jag inte behöver följa henne bort, hon kan själv! Vart tog min lilla bäbis vägen egentligen?

posted from Bloggeroid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...