Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 23 april 2010

Rumpskuttarkusiner!

 

Nu har Frida börjat ta sig frammåt! Skuttandes på rumpan!!! De ser verkligen så roliga ut när de kommer skuttandes, sida vid sida! De har precis samma teknik och får ett sånt swing på kroppen. Världens sötaste småkusiner är de!
Posted by Picasa

tisdag 20 april 2010

Skogspromenad #2

 
Idag har Molly och Lisa varit ute på promenad i skogen och Molly var för första gången vaken när de kom in i skogen. Detta var en otroligt spännande upplevelse! Hon kollade nyfiket på allt och kommenterade allt hon såg. Tillslut somnade hon av ren utmattning och sov i vagnen i 1½ timme!
Posted by Picasa

Söt eller hur ;)

 
Åh, nej, jag vill inte alls hålla upp klänningen men kan du ta ett kort nu...
Posted by Picasa

Stoora stolen!

 
Molly har fått ny bilbarnstol! Så spännande, man ser ju ut genom fönstret nu! Nu kanske hon kommer tycka lite mer om att åka bil ;) Babyskyddet ska få åka till Märsta, till den väntande lilla sysslingen som ska komma i slutet i augusti!! Åh, vad vi väntar!
Posted by Picasa

Skogspromenad

 
Gänget redo för skogspromenaden med ryggsäckar, sittunderlag och frukten redo!
Posted by Picasa

Molly sover sött!

 

Så lugnt och fridfullt, denna underbara, ljuvliga lilla varelse!
Posted by Picasa

Livesändning från vulkanen på Island.

http://eldgos.mila.is/eyjafjallajokull-fra-thorolfsfelli/

söndag 18 april 2010

Ruskiga Rakels skatt.


Ikväll blev det sen godnattsaga, Bamse och Ruskiga Rakels skatt! Superspännande om sjörövare, jättebläckfiskar och skattkartor!

På jobbet idag var det väldigt få barn i alla grupper. Kanske var det fina vädret som lockade? Efteråt passade jag faktiskt på att sola eftersom jag har kännt mig så trött och hängig ett tag nu. Hoppas jag blir lite mer allert nu ;-)

Nu är det Mollynattning på G. För tredje gången i kväll... Men hon är alltid lite extra trasslig när jag har jobbat, så det hade jag faktiskt räknat med. Men jag hoppas hon somnar snart, för nu har Labbe kommit hem och det skulle faktiskt vara kul att få träffa honom en stund. Fast just i detta nu hör jag att han och Theo superbusar så då kan jag vara kvar här hos Molly Troll en stund till.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...