Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 8 november 2013

På Mölndals BB, fick jag världens finaste födelsedagspresent för 16 år sedan!


4395 gram och 52 centimeter sötnos!

Sötnosen har fortsatt att växa och växa...

och nu är han längst i familjen! Och fortfarande en sötnos!

Grattis på 16-års dagen, älskade Ludvig! ♡♡♡

Här har vi två föräldrar som också fick en bäbis just den åttonde november, fast för en herrans massa år sedan!

onsdag 6 november 2013

Mannerströmmare!

Jag fick testa en Mannerströmmare via Buzzador!

Det är en serie frysta luncher från Familjen Dafgård och jag valde pannbiff med potatisgratäng, pepparsås och grillade grönsaker.

Jag är egentligen inte mycket för sådan mat men det är ju ganska smidigt att ta till i nödfall. Akut hungrig på jobbet, till exempel, tjoff in i mikron bara...

och så är det klart att äta. Ser ju faktiskt ganska trevligt ut.

Smakar ganska trevligt också! Lite lös sås kanske som också var i mesta laget men det är ju en smaksak!

Maten slank ned utan besvär och mätt blev jag. Kan nog tänka mig att det kan bli fler av just denna varianten vad det lider. Nödfallshungern slår ju till lite nu och då på jobbet...

På en femgradig frysmatskala får denna 4.5 poäng och på en likadan skala fast för icke-frysmat så skulle jag nog kunna tänka mig att ge en 3:a.

måndag 4 november 2013

Här hade jag tänkt skriva om vår Kielresa...

men jag var så himla duktig och la över alla bilder på den hårddisken jag har på jobbet, där jag lagrar allt sådant, utan att föra in dem i webalbumet samtidigt. Så nu kommer jag inte åt några resebilder. Inga blider alls faktiskt, eftersom jag var extra superduktig och tömde telefonen på bilder...

Nåja, ord kan ju vara nog så målande men det får bli en kort berättelse om dagen i dag! Som för övrigt är Williams födelsedag! Hela 11 år blir han, vår fina, snälla kompis! Det är ju helt otroligt vad tiden ränner iväg! Vi hoppas att vi kan ses snart och fira födelsedagar för glatta livet, kanske en bio och lite gott att äta också!

Simmat har vi gjort i dag och det flöt (hihi) på fantastiskt bra! Ellen, som var med oss i dag igen, fixade sitt första Simborgarmärke! Det är stort! Det firade vi med glass efteråt.

Båda våra småtroll tyckte att det var ganska skönt att komma tillbaka till skolan efter höstlovet. Theo hade självklart med sig pokalen till skolan för att visa och berätta. Dessutom fick jag höra att även Molly hade berättat väldigt ingående om helgens tävlingar och storebrors framgångar!

Själv hade jag enorma pappershögar som väntade på mig på jobbet. Två veckors frånvaro straffar sig. Fast jag kunde faktiskt beta av en rejäl bit av alla papper redan i dag, så det ska nog lösa sig detta här.

Jag måste bara få påminna om de här fina kläderna vi köpte för ett tag sedan, på www.ossoami.com. När vi var i Kiel hade Theo på sig ett par jeans därifrån och de testades ordentligt. Theo klättrade, kasade och kröp runt och inte en skråma syntes på jeansen! Hade jag inte sett det med egna ögon så hade jag aldrig trott på det men de ser faktiskt fortfarande som nya ut!!

Vilken helg!!!

Detta är uppvärmningen, då kan ni ju gissa er till hur resten var!

Titta på Uppvärmning inför Sinclairsmästerskapen! på YouTube

Energi!!

Här är en del av finaldansen som ledde fram till det här;

En bronsplacering i chacha solo!!

Lycka!!

En privatlektion, en rejäl boost för självförtroendet och en anmälan till danstävling i Hallsberg rikare, blev slutresultatet för den här helgen!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...