Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 14 april 2012

I dag är det Henriks stora dag!

Fridas och Sofias roliga pappa fyller ännu mer gubbe i dag. Det är så bra att min syster träffade honom, för  då slipper jag vara äldst när vi träffas! ;-)

Vår påsklovsvecka och Let's Dance i bilder!

I dag väntar och väntar och väntar vi och får inte mycket vettigt gjort, så äntligen har jag fått tid att få in alla bilder från påsken i Lidköping och vår lovvecka i Bovall och här kommer en liten sammanfattning.

Vår påskgumma

En liten kusinträff i Lidköping, fyra kusiner av (närsomhelst) nio möjliga.

Molly och Frida var bara tvugna att gå ut och leka men de ångrade sig rätt friskt efter ungefär fem minuter!

Lite senare på kvällen hade det lagt sig ca 10 centimeter snö och Adam och Theo var ute och busade.

Efter frukost på påskafton såg vi påskharen utanför fönstret och barnen fick jättebråttom ut.

Bara för att ha lika bråttom in när äggen väl var hittade!

Här är ännu mer påskgodis!

Det är inte lätt alla gånger att ta sig in i en bil... 

Mycket kul hans med under helgen, cykelturer, påskraketer, ridläger, lek i trädgården och en hel del mys!

En dag var vi hemma i Landvetter, för Theo var ju och kollade fotboll med Sissi på måndagen men på tisdag bar det av mot Bovall.

Lugn och ro i vackra Bovall.

Många, långa och härliga promenader med Zingo blev det.

Detta med att TV-tittande skulle vara förslöande??

Massa lekande, springande, hoppande, klättrande och busande och lite, lite vilande klämde vi in också.

Dagen tillbringar vi som sagt med att vänta men barnen försöker fylla det med så mycket lekande de orkar och nu har även en mycket trött Linnea kommit hem från Let's Dance i Stockholm, så nu blir det ännu mer busande här i huset. Men det är bra, då går tiden fortare!

Här är lite bilder från hennes lyckade kväll!

Hysén och Harald

Stefan, Pernilla, Linnea och Tobias

Molly, Linnea och Calle

Nu ska vi strax tända grillen!

Jag hittade de här! Färdiga, återförslutbara påsar med grillolja. Bara att proppa in köttbitarna, stänga igen påsen och vänta på att grillen ska bli klar!


Molly har Bolibompanamnsdag i dag!

Bolibompa | svt.se

fredag 13 april 2012

torsdag 12 april 2012

Här kan ni läsa en sammanfattning om några av Linneas alla bekymmer.

It's a wonderful life!: Linneas ögon och annat!: Jag har fått en del frågor om Linnea och hennes alla sjukhusbeök. Tänkte försöka mig på en liten sammanfattning  på vad det är som har hänt ...

En lugn och härlig dag i soliga Bovall.

I dag har vi bara haft det lugnt och skönt! En långpromenad runt samhället på förmiddagen och efter lunch så har barnen varit ute och lekt och pojkarna är så fortfarande. Molly däremot, blev tvärtrött och har sovit fram tills för en timme sedan. Helt jätteskönt tycker både hon och jag...

Nu är det full fart på henne och hon och Zingo busar för fullt.

Strax ska jag klättra upp i bergen bakom huset för att leta reda på mina pojkar. Med tanke på att jag inte har sett röken av dem på flera timmar så kan det ju vara så att de har klättrat vilse däruppe. Fast Ludvig har ju GPS I sin mobil så chansen är väl inte överhängande.

I morgon är det fredagen den trettonde och då ska vi åka hemmet igen och krama pappan!

onsdag 11 april 2012

Vårsolen is back!

Regnet har gett upp, åtminstone tillfälligt och solen har återkommit! Vi har tagit en underbar och välbehövlig långpromenad runt hela Bovall och just nu sitter barnen på en klippa i trädgården och äter glass medan jag sitter och njuter av solen som ännu värmer.

Linnea är framme i Lidköping och blir ompysslad av sin mormor och morfar. Jag har suttit i telefon större delen av dagen och lugnat oroliga kompisar till henne. Men nu ska hon ta det ordentligt lugnt, åtminstone tills på fredag när tanken var att hon skulle åka upp och vara med i publiken på Let's dance. Jag tror inte hon vill missa för allt smör i Småland.

Nu är det snart dags att jaga in de små, som är mätta och belåtna efter en fantastisk lammstek och smaskiga påskrotfrukter!

En riktigt bra tävling!

Jag har hittat en tävling med en helt fantastiskt vinst! Kolla här:

För sån é jag!: Tävlingsdags! Precis en sådan bilstol vill vi ha till vår Molly, när hon ska vändas framstå i bilen!

Vad väntar ni på? In och tävla!

Orolig morgon.

Tidigt i morse blev jag väckt av telefonen. Linneas nummer. Men det är hennes kompis, Amanda som ringer. Linnea är på sjukhuset igen. Nya kramper, svimningar och ensidigt synbortfall. Igen! Vi trodde ju att det hade lugnat ned sig nu, att medicineringen fungerade.

Min pappa åkte ned till henne, dels för att hjälpa henne att prata med läkaren, som inte verkade förstå henne alls utan mer, lite nedlåtande klappade henne på huvudet och dels för att, om hon slipper bli inlagd, ta med henne upp till Lidköping några dagar. Hon ville absolut inte att vi skulle kontakta hennes pappa...

Fick precis sms från pappa. Linnea fick åka hem, så nu är de på väg uppåt. Skönt!

Inte kul att inte kunna komma till henne direkt, när hon ringer och är livrädd och gråter...

tisdag 10 april 2012

Sol ute, sol inne, sol i hjärta och sol i sinne!

Här tittar ju solen fram, så nu stämmer ju hela ramsan!

Så här tillbringar vi en tisdagskväll i Bovall. I sällskap av först Kung Fu Panda och sedan av Sid, Manny, Diego och babyn. Och självklart, chips och dip!

Molly har fått sina mediciner nu också. De hade haft en massa teknikstrul och ursäktade sig ordentligt, sa att sådant får bara inte hända! Men som sagt, nu har hon full styrka igen och tur är väl det för hon är riktigt, riktigt tät nu och hostar och stånkar hela tiden. Vi fick dessutom vår efterlängtade extra vortex, så hon kan ha en uppsättning hemma och en på Mammut.

Jag har fortfarande inte riktigt fått kläm på den här mobilen, ingenting fungerar eller ser ut som jag är van vid. Dessutom hoppar skärmen fram och tillbaka när jag ska kommentera och det i kombination med den där förbenade stavningskontrollen gör det nästintill omöjligt att kommentera... :-(

Vad det är för mobil? En Xperia Active. Japp, Xperia som jag var så himla missnöjd med innan jag fick min ZTE. Fast den är ju bara till låns, så länge...

Framme i Bovall!

Nu blir det några dagar i ett väldigt regnigt Bovall. Härligt!

måndag 9 april 2012

Tycker faktiskt lite synd om min lille pojk och hans kumpaner i dag!

De ska ju på Gamla Ullevi i dag och kolla på IFK-Norrköping. I det här vädret!

Vi har en härlig snöstorm här. Alldeles underbar om det hade varit den 8/12 istället för den 8/4...

Men gossen är glad och förväntansfull och redan nu, fem timmar innan matchstart, iklädd full hejarklacksmundering!

Nu ska vi kolla på Nils Holgersson på datorn och framförallt hålla koll på eftertexterna! Det kan ju hända att det dyker upp ett och annat nämnt namn där! ;-)

Och ser ni, bilderna är åt rätt håll och på rätt plats! Så duktig jag är!

söndag 8 april 2012

Lite dåligt med bloggande...

Både vad gäller skrivande och läsande men det har varit fullt upp och dessutom är det lite pyssligare att blogga med den här mobilen. Den har något knepigt, inbyggt stavningsprogram som inte är helt överens med mig om vilka ord jag har tänkt att skriva och allt tar hur lång tid som helst...

Sedan strular det med bildhantering också och jag har inte kunnat sätta mig in i hur jag fixar till detta. Men det ger sig så småningom.


Ätit gott i trevligt sällskap har vi gjort i alla fall. Både mat och godis. Fast min mage har ballat ur fullständigt nu, efter bara några få godisbitar, så jag återgår nog till mitt mobilförbud igen. Det är helt enkelt inte värt det.

Barnen tyckte att detta med påskharen var ett fantastiskt påfund! Nu har de godis för flera veckor framöver.


Nu är vi hemma igen och tvättmaskinen går varm. Theo ska ju gå på Gamla Ullevi i morgon med Sissi och titta på IFK-Norrköping och på tisdag bär det av till Bovall, så det är bara att tvätta och packa om. Jag ska försöka få in alla bilder i datorn i morgon så det kan bli en bilduppdatering också. Plus att jag har en hel del bloggar att lägga upp som bokmärken och uppdatera mig på, jag hann ju inte kopiera någonting när telefonen pajade. :-(


Men nu ska jag umgås med min älskade sambo som jag inte har fått träffa på flera dagar!


Nils Holgersson

Nils Holgersson | svt.se

Missade ni detta i går? Del 2 går klockan 15.25 på 1an i dag!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...