Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 11 december 2009

Limoukids!


Våra barn är numera vana limousineåkare. Här sitter de i Tonys fina, vita limousine. Den åkte vi i när vi firade Marianne och Reine i somras, samma dag som vi fick reda på att vi fick köpa huset, 19 augusti.

Pepparkaks-Molly


Molly testade sin nya pepparkaksklänning idag och så här söt blev hon! Kusin Frida fick en likadan i 7-månaders present, så nu kan de vara söta tillsammans.
Idag har det varit en stressdag som började med att vi försov oss rejält och inte vaknade förrän 08.10. Liite sent med tanke på att killarna börjar kl 08.30 och det tar 20 min att köra till skolan! Hade de kunnat tänka sig att gå till skolan i pyjamas så hade det kanske funkat. Sen fortsatte dan i samma stil tills jag kom försent för hämtningen efter en mardrömsfärd med en vrålskrikande Molly! Har aldrig hört maken till unge att kunna skrika :-S Tur att hon är söt...

torsdag 10 december 2009

Stoora Molly
Dagens BVC resultat: 7030 g, 65,5 cm och MVG på läkarkontrollen! Som Kerstin uttryckte saken: Arvid kan fortfarande brotta ned henne men hon vinner genom att vara snabb som en vessla ;-)
Lite rossel i luftrören fortfarande men vi avvaktar till nästa BVC koll i februari.
Nu har Frida varit här och lekt så Molly är massvis trött och ska sova i sin säng nu!

onsdag 9 december 2009

Theos passbild.


Hittade våra pass i flyttröran! Här är Theos passbild. Den togs i slutet på december 2006, när vi skulle åka till farfar i Spanien. Så liten söt plutt han var!
Vi har handlat på ICA i Landvetter idag men jag kommer nog bara göra det i nödfall i fortsättningen. Känns rörigt, dåligt utbud, dyrt och pyttesmå vagnar! I-landsproblem, javisst men stort problem för mig.
I natt är sista natten med olarmat hus för i morgon kommer Christer och larmar åt oss. Ska bli superskönt iom att Labbe är borta så mycket. Så nu ska jag räkna hur många fönster och dörrar vi har.

Molly hittar kissen!


Lisa och Molly busar så att jag ska kunna jobba! Säkert att jag kan koncentrera mig på fakturabetalningar när det skrattas så därnere..

Tian- kalasvinsten!


Mamma! I morgon får jag öppna tian! Tian - kalasvinsten, precis som de säger i radion ;-)
I går var det avslutningar på pojkarnas simskolor. Då fick föräldrar och syskon titta på. De var så duktiga. Theo simmar hela 12 m bassängen själv nu och har tagit Sköldpaddan. Ludvig kämpar på med fjärilssimmet - SVÅRT!! När vi satt i badvaktshytten och tittade på Ludvig busade Theo med walkie-talkien och sa till badvakten Daniel att han skulle sätta fart och jobba ;-)

Mittinattenmys...


Efter att ha vaken i över 2 timmar har trasselsudds-Molly äntligen somnat. Nu är det "hela" 3 timmar kvar tills vi måste gå upp :-S Men men, det är bättre än inget!

tisdag 8 december 2009

Pommesmonstret.


Ludvig försökte beställa pommes frites med pommes frites...

Linnea vill bada!


Linnea kommer alltid med till simskolan. Hon har tom sökt jobb på Vattepalatset!

Trött Theo.


Trött Theo som väntar på sin hamburgare innan simskoleavslutningen.

Blöjbytardags!


Puh, vad det stinker säger Theo, hon har bajsat!
Va, har Molly bajsat igen, jag bytte ju precis på henne?!
Nä, inte Molly, min docka Elsa!

Nu har Molly tagit examen i nybörjarkursen i babysim! Hon har lärt sig massor! Kul att nästan hela gänget går vidare till fortsättningskursen.
I söndags var vi på dropin så Labbe kunde följa med oxå. Han var imponerad av både Molly och Theo. Han har ju inte varit med och badat ordentligt sen vi var på Korsika i augusti 2008 (2 veckor innan vi fick reda på att Molly skulle komma!) Theo kastar sig i vattnet och simmar obehindrat tvärs över basängen både på rygg och mage och Molly sitter på kanten och dyker i själv! Våra små fiskar! ;-)
I kväll är det avslutning både för Theo och Ludvig. Ludvig kommer börja träna två dagar i veckan till våren!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...