Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 24 september 2011

Nu har jag uppdaterat, igen....

Nu har jag äntligen fått lite tid över och kunnat få in bilderna från Fyrishovsbadet, Gröna Lund, födelsedagar och annat kul vi pysslade med under en mycket intensiv vecka i augusti.

Så nu när jag har gjort det, ska jag ta itu med middagen. Har bara inte den blekaste vad jag ska laga??

Suck!

Smörgåstårtsfrossa

Ibland måste man bara unna sig, eller hur! 

I går kände vi att det var alldeles otroligt mycket dags för smörgåstårta! Vi ringde raskt till Smörgåstårtan, som gör Göteborgs absolut godaste smörgåstårtor och beställde en 8-bitars, vi var ju ändå 5 som skulle dela. Så himla gott men helt plötsligt landade den i magen och palt smörgåstårtskomat infann sig som ett brev på posten och efter det blev inte mycket vettigt gjort. Tur att det var fredag!

fredag 23 september 2011

Skolpojken

Nu har Theos skolfoton kommit!

Morgontröttis

Liten, alldeles nyvaknad trött flicka, som också tycker att det ska bli skönt med helg. Hon hade helst velat vara med Lisa hela dagen i dag. Förstår inte alls varför storasyster inte kan ta henne med till bokmässan...

Men vi kanske tar en sväng dit i eftermiddag igen, idag har jag bättre skor!


torsdag 22 september 2011

Sååå slut!

Fötterna värker, knäna värker, höfterna värker, axlarna värker. Men det är det värt! Bokmässan är ju en höjdpunkt under året men tänk om böcker inte var så tunga och mässan inte var så stor...

Jag tror att jag ska pigga upp mig med lite sjöjungfrubilder.


Molly blev lycklig i dag. Trafikkaos gjorde att jag inte hann till Mammut i tid för att hämta henne så Labbe fick göra det istället. Med lastbilen. På väg till ett jobb på flyget. Och Molly fick följa med och jobba! Det var en kvittrande lycklig flicka som jag plockade upp på flygplatsen, hela hon sken som en sol!

En sak till som piggar upp, det är fredag i morgon! Helg!!

Lisa på bokmässan!

Ja, jag har ju också varit där i dag men jag fick ge mig. Jag brukar anse mig själv som intelligent och förnuftig men i dag måste jag ha fått totalt hjärnsläpp. Nya, högklackade kängor på bokmässa. Låter det smart tycker ni?? Nej, det tycker inte jag heller. Ont är bara förnamnet av vad jag har i mina stackars fötter nu.

Lisa var där för att göra reklam för sin skola tillsammans med en av sina lärare.
Det gick jättebra, även om hon var lite nervös.

Efter gick vi till Le Baron och åt lunch, spättafiléer och kokt potatis. Hur gott som helst.

Nu är jag tillbaka på jobbet en pyttestund för att strax åka och hämta Theo och Molly.

onsdag 21 september 2011

Nu är hon här!


Lycka!


Snart är hon hemma!

En efterlängtad storasyster och dotter! Om 10 minuter...

Mollylunch

Sashimi och miso! Mums!

Två saker....

Vi är på väg till badet och fick med en övningskörande 18-åring på köpet!


Och det går hur bra som helst!

Jag kan ju fortfarande inte kommentera någonstans men jag misstänker att det är i min mobil som Filuren verkar just nu. Tänk om jag kunde hitta en telefon som liksom bara fungerade på det sätt som jag behöver...

Men nu till sak två, kolla in här: http://mammacaroline.blogspot.com/2011/09/adhd.html

Dags för stöttning!

En av mina absoluta favoritbloggar är http://ladybond.se/. Jag har följt henne i flera år, faktiskt en av de fötsta bloggar jag fastnade för. Hon och hennes make kämpar för att få ett barn och har en lång, fruktansvärd historia bakom sig!

Men nu vänder det! Den här gången ska det lyckas! Den här gången ska allt gå bra! Dags för lycka!

Snälla alla människor, gå in till henne och lämna några glada tillrop och uppmuntrande ord!

Nu ska jag och Molly iväg på veckans höjdpunkt! Simskolan!

tisdag 20 september 2011

Rödbetor

Så här tjusig blir man om man äter denna delikatess!

Kvällens middag bestod, förutom av rödbetorna, även av majskolvar och räkor. En kanske något udda kombination men ack så gott det var! Eller som Molly utrycker saken: "Ja kicker OM käkor!"


Linnea följde med till badet i dag så jag passade på att fylla på D-vitaminförrådet lite i solariet när jag ändå hade Mollyvakt. Skööönt!

Theo var så duktig på simskolan i dag! Han gjorde ett perfekt dyk från pallen, ett sån't där som knappt krusar vattenytan. Men simglasögonen hamnade runt halsen på honom. Han kämpade också på ordentligt med längderna. Han är ju huvudet kortare än de andra i gruppen så han får kämpa rejält för att hålla samma tempo som dem. Men han tycker det är roligt med lite utmaning.

Ludvigs skolfoton kom med posten i dag. Visst blev de bra! Konstigt att inte Theos kom också, de fotades ju samtidigt?

I morgon kommer Lisa hem från Vingåker! Ska bli så kul att träffa henne igen. Så här länge har vi aldrig varit ifrån varandra tidigare! Och hon är hett efterlängtad av småsyskonen, hela bunten. De ringde och väckte henne tidigt i morses, föresten. För att gratta henne på namsdagen. Jag tror att det var uppskattat?

Filurerier

Den högst allsmäktige Filuren is back! Den här gången filurerar den med kommentarerna igen. Börjar den få brist på idéer undrar man ju då. Nja, lite nytänkande kommer den med. Den låter mig skriva kommentaren i sin helhet och lämna bloggen i tron att kommentaren ligger där, läsbar för alla och envar. Men ack så den fiLuras, när man tittar in igen så är kommentaren puts väck. Först trodde jag att jag hade skrivit något som förargat bloggägaren men sen såg jag att detta gällde, i princip, alla bloggar som jag kommenterat på, inklusive bloggsvar här på min egen blogg.

Den börjar bli mer än lovligt tröttsam  nu, den här filuren. Någon som vill adoptera?

måndag 19 september 2011

Det gäller att se upp när man bokar på nätet!

Vi har precis bokat och betalat höstlovsresan på internet, när jag kollar in på Aftonbladets hemsida och läser den här artikeln. Aftonbladet: Bokade hotell i fel land Så nu undrar jag i mitt stilla sinne om det finns något annat hotell någonstans i världen som heter The Reef? Tänk om vi har bokat hotell i Peking eller nå't...

Molly har börjat trivas riktigt bra på Mammut igen, underbart! I dag när jag hämtade henne, såg hon helt annorlunda ut än när Labbe lämnade henne i morse.

Hon hade fått jättesöta fiskbensflätor i håret! Åh, så söt hon blev och så stolt hon var över detta! Tänk om jag kunde göra sådana flätor!

Vi har lämnat in vår Toyota på lack nu, så den ska bli fin igen. Jag trivs så otroligt bra med den här bilen, vill absolut inte byta ut den. Det tillverkas ju inga nya Previor, så vi försöker vara rädda om denna.

Idag tänker vi extra mycket på en av våra killar på verkstan, Anders, som fick en hjärtattack igår. Vi håller tummarna för att allt går bra och att du ska bli helt ok, på alla plan, igen och att du snart är hemma hos dina pojkar igen! Kämpa på!

söndag 18 september 2011

Ibland undrar man...

Theo älskar ju sin dans och söndagar är ju efterlängtade dansdagar! Han och Labbe hoppade in i bilen, med vattenflaska och äpple till Theo och båttidning till Labbe. Men efter en halvtimme är de tillbaka igen. Theo har glömt sin namnknapp och utan den går det tydligen absolut inte att dansa. Sedan blir han gruvligt besviken för att han har missat dansen?? Jag tror min son är något av en tidsoptimist...

Mycket hundbus blev det igår!

Och självklart, en hel massa barnbus också!


Theo älskar att spexa framför kameran! Ska man få en "normal" bild på honom så får man passa på när han inte märker...


Molly däremot, har inte riktigt kommit på det där än. Hon ställer bara upp sig och ser glad ut. Om hon inte är på tramshumör förstås...


Molly skulle hjälpa Labbe att klippa gräset men tack vare en lite söt Zingo, blev det vaken hjälpt eller klippt, utan mest en massa bus och spring.


Så hör vi grannens Nismo skälla och går över för att hälsa. Det blev ett mycket lyckat Sheltie-möte! De hade hur kul som helst! Sprang runt, runt och hoppade, stannade bara upp för att då och då sniffa lite på varandra. Det är helt otroligt vilken energi den här rasen har, de verkar aldrig tröttna!


Men vi andra tröttnade och dessutom kom Marianne och Reine och det var dags för middag. Vindaloo, raita, ris och naan. Såå gott!

Sedan kom min lilla Filur och hälsade på för att strula till det lite med tekniken för mig igen. Det var ju ett tag sedan nu, så nu tog han i och plockade helt sonika bort hela mitt fotogalleri, Picasa, och Blogger-droid från telefonen! Jag kunde inte ens blogga bildlöst! Och jag vill inte sätta mig framför datorn när vi har gäster, brukar ju passa på att blogga vid barnnattningen. Men nu på morgonen (när Molly hade bestämt att det var morgon...) så fanns allt där igen. Och allt utom galleriet fungerade men jag laddade ned nytt och nu verkar allt funka som det ska igen. Jag fattar absolut ingenting!

Nä, nu är det dags att koka te och plocka fram frukost!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...