Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 27 november 2010

Stackars liten :-(

Massvisjobbigt är det i ögonen, tycker Molly.

Men hon är så duktig när vi tvättar ögonen. Och tom när vi lägger in den gula salvan under nedre ögonlocket.

Nu på morgonen kunde hon bara öppna ena ögat, det andra fick vi hjälpa henne med. Hon är så tålig, inte ett pip!

Ludvig har också varit jätteduktig och smygit upp och iväg utan att väcka någon! Och, kors i taket, fått med sig allt! Så nu håller vi tummarna för att det går "lagom" bra på pingisturneringen idag, så han hinner hem till 15.30, när Marie kommer!

Nu ska det bli brunch! Ägg, bacon, ostar, rostebröd och Saras fantastiska hemmagjorda morotsmarmelad! Kurr i magen!
Published with Blogger-droid v1.6.2

It's a wonderful life!: Familjen Simsson.

Jag håller på och skriver ut alla inlägg och sätter in i pärmar för att barnen ska kunna titta på dem och då hittade jag detta:

dIt's a wonderful life!: Familjen Simsson.

fredag 26 november 2010

Advent, here I come!


Köket är redo för advent och jul. Blev tom ett gardinbyte. Visserligen från fjolårets julgardiner som har suttit uppe hela året (de var ju så snygga) men dock ett byte!


Sovrummet fick också ett fönsterlyft!


Glitter är väldigt viktigt när det snart är jul!


Två av Theos kompisar tittar ut från hans rum. Det är en uppblåsbar (liten) tomte och en (jättestor) snögubbe som Labbe kom hem med förra julen. Det är såna där som har en liten motor i som blåser upp dem hela tiden. Dånar och brummar hela tiden.


Och idag kom den ömme fadern hem med en snögubbe till... "Men Vi kan ha den utomhus!"

Theo blev beordrad att städa sitt skrivbord idag. Det var verkligen jätterörigt där. Efter en kvart kom han och sa att han var färdig. Jag lirkade mig in mellan tomtar och snögubbar och får se ett skinande rent skrivbord! Åh, vad glad jag blir! Puss- och kramkalas! Och så vänder jag mig om...


Japp! I den röran tänkte han sova! Lille tokstolle!

Jag har vunnit biljetter till Katitzi på Folkteatern! Det var en tävling hos MixMegapol där man skulle gissa årtal och jag gissade rätt. 1985, mitt sista år i "frihet" på 16 år! Klart man minns vad som hände då!

Så den 22/12 ska vi gå på teater! Molly får stanna hemma, föreställningen är lite för sent på kvällen för henne. Maria har lovat att vara barnvakt! Snälla, fantastiska Maria!

Molly ska ju med på teater några dagar innan, när vi ska gå och se Madicken på Lisebergsteatern.

Efter att jag hade hämtat biljetterna så passade jag på att fixa massa andra grejer som var tvugna att göras. Så ringer telefonen. Det var från Mammut! Jag blir alltid så rädd när de ringer från barnens skolor. Tror alltid att de ska berätta att de har ramlat ned från nåt tak eller så och är på väg till Östra i ambulans. Nu är det ju sällan så illa men första tanken hamnar ändå alltid där.

Denna gången var det som så att Molly har fått ögoninfektion och det bara rinner var ur ena ögat. Suck! Jag tar vägen via apoteket och inhandlar ögontvätt och ögonsalva. Häntar upp Theo på vägen för vidare färd till Öjersjö och Mammut.

Ögat har under eftermiddan blivit ögonen och det kommer nog inte bli roligt att få upp dem i morgon.

I morgon, ja, dags för årets upplaga av Casas berömda julbasar! Kl 12 ska vi vara på plats och strax därpå fylls skolan till bristningsgränsen med folk. Godis, julpynt, leksaker, lotterier, café och massa kul! All behållning kommer barnen tillgodo oavkortat!

Efter basaren kommer Marie hem till oss...

Nu sitter jag själv här i soffan med en kopp te. Theo, Molly och Ludvig sover. Ludvig ska på pingisturnering tidigt i morgon. Lisa läser på sitt rum. Linnea är på fest. Labbe jobbar. Som en vanlig fredagkväll, mao.
Published with Blogger-droid v1.6.2

Nytt försök med utvecklingssamtal, skräpbussar och Mary Kay!

Ett glatt gäng tjejer samlades hos mig igår!
(Fast detta skrevs igår, när jag hade bredbandskrasch, så jag menar ju numera i förrgår, eller alltså, i onsdags)

Carina Langeland som är hudvårdskonsulent hos Mary Kay kom hem till mig och hade med sig mängder med tuber och flaskor. Det var dags för hudvårdskurs!

Marie, Maria och Ninna är vackra!

Lina, jag och Linnea är också vackra!

Sara är vacker hon med och Lina är vacker igen!

Theo vill också vara med!

På med foundation!

Noga, noga!

Och lite där...

Linnea fick också va med och tyckte att det var kul!

Lite duttande här, så ska vi se.

Djup koncentration, det är svåra grejer, det här!

Carina gjorde ett jättejobb med oss!

Tidigare under dagen var jag på ett jättetrevligt utvecklingssamtal. Theos utvecklingssamtal! Allt var bara jättepositivt! Han har gjort, i princip, allt som han sak under förskolan! Han är väldig social, trevlig och omtyckt! Han är inte det minsta blyg! (Va?!? ;)) Han är nyfiken och vetgirig! Han har lätt att lära!

Jag säger som hon Hollywoodfrun, "Hur har jag kunnat få ett så begåvat barn?"
Fast det fantastiska barnet blev nog kvar på skolan, för jag fick bara med mig ett litet monster hem. Bidde ingen dans för den herrn... Men det är ju skönt att höra att han beter sig bra när han är borta i alla fall!

Detta utvecklingssamtal lyckades, på något sätt, ta 1 timma och 20 minuter! Fattar inte! Vilket ledde till att   jag blev 40 minuter sen till Molly. Och då har Linnea precis ringt och sagt att bussarna inte går ute hos hennes pappa, dit hon hade fått skjuts för att hämta lite saker. Men den som skjutsade henne hann inte vänta kvar. Hon ringde bussbolaget och undrade först varför bussarna inte gick. Jo, det är ju snö ute och vi kan inte garantera säkerheten då! Då frågade hon hur hon skulle kunna ta sig till lektionen som började kl 16? Ja, det är inte vårt bekymmer, får hon till svar!!!  Det är service, det!

Så det var bara för mig att ta vägen om obyggden, där hennes far har valt att bosätta sig. Ungerfär 4 mil från Göteborg, blir 8 mil som jag fick åka, bara för att bussbolagen inte sköter sina åtaganden.

Så nu är jag superjättemassa sen hem. Gästerna ska ju komma kl 18 och nu är kl 17.40 och det ska plockas i  ordning, maten ska lagas och helst ätas och barnen ska sysselsättas. Såpass kan jag räkna så jag direkt ser att den ekvationen inte går ihop...

Men det mesta löser ju sig (sa han som sket i Vallhallabadet, som Reine brukar säga ;)) så det blev middag framför TVn för barnen och vissa av gästerna medan jag och Maria fixade lite i köket så vi skulle kunna sitta där. Och sen blev det ju en fantastiskt trevlig kväll! 







torsdag 25 november 2010

Mera strul!

Vårt bredband funkar inte... Inga bilder upplagda idag heller...

Du kan lita på teknikens under??

Man blir ju totalt låst! Kan inte jobba, inte fixa med bilder, inte maila, inte blogga som jag vill...

*frustrerad*

Återkommer med update i morgon!

Men en sak kan jag bara inte vänta med! Molly har lärt sig säga Linnea! Njäh, njäh, ropar hon här! :-D
Published with Blogger-droid v1.6.2

Dags att hämta Theo.


Casa Montessoriskola! Världens bästa skola!
Published with Blogger-droid v1.6.2

Skukhus igen!


Fast nu var det bara koll av sköra blodkärl i näsan för att få stopp på allt näsblod. Tyvärr var kärlen för långt bak i näsan för att bränna.

Så vi åt lunch istället. Faktiskt lite trevligare än en näsbränna ;-)
Published with Blogger-droid v1.6.2

Va?!

Jag skrev ett långt och fint inlägg om utvecklingssamtal, dumma bussar, Mary Kay och lite till sent igårkväll när jag nattade Molly. Men detta inlägg verkar ha försvunnit upp i rymden. Fast jag har inte fått något felmeddelande, så det kanske dyker upp en vacker dag om sisådär 42 år...

Men jag orkar nog inte vänta på det så jag skriver ett nytt så fort jag kommer till min dator...
Published with Blogger-droid v1.6.2

onsdag 24 november 2010

Min nya dator!


Nu är den här!


Med dockningsstation, väska och allt!

Jag är glad! :-D
Published with Blogger-droid v1.6.2

Award! Till mig!


Jag har fått en award!

Den går ut på att jag ska berätta sju saker om mig själv som ni andra inte vet!
Sen ska jag skicka den vidare till sju andra bloggare.

Vi kör på!

1. Jag är född i Mariestad och flyttade till Göteborg 1990.

2. Jag är blyyg! Jobbar med det men det hänger i fortfarande.

3. Jag har ägt en bensinstation med tillhörande lunchrestaurang.

4. Jag är i grunden råsyntare! Nitzer Ebb, Skinny Puppy, á;GRUMH, m fl är ljuv musik för mig! Fast min son Ludvig är döpt efter en annan stor idol, Beethoven och heter i andranamn Amadeus efter Mozart.

5. Jag är utbildad biografmaskinist.

6. Jag tycker att det är så otroligt urtrist med trädgårdsarbete, rensa land och sånt. Ska lägga plattor och asfalt på halva trädgården...

7. Jag är uppkallad efter fröken Cecilia Lind. Ni vet hon som, enligt Cornelis, dansar kind emot kind med Fredrik Åkare på Öckerö loge.

Då så, det var sju saker om mig.
Nu till vilka sju som jag ska skicka denna award vidare till. 
Finns många att välja mellan...

Men här kommer de:

3. Marie

Så där ja! Det gick ju faktiskt riktigt bra! Är faktiskt stolt över mig själv att jag lyckades lösa detta på egen hand! Jag är kanske inte så oteknisk som jag tror... Hehe, jodå det är jag!

tisdag 23 november 2010

Favorit i repris!

Här kommer en viktig repris om någon råkade missa detta inlägg:

Detta med äggdonation ligger oss väldigt varmt om hjärtat! Vi tycker att Sverige har väldigt "knepiga" lagar kring detta. Nu har det startats en namninsamling för att få till stånd lagändringar som ska underlätta för kvinnor att bli gravida mha äggdonation.

Vi och många med oss skulle bli väldigt glada om ni ville gå in på länken nedan och skriva på. Skriv gärna på hela familjens namn, ju fler desto bättre!

http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=5089

Och så har ytterligare en tisdag sällat sig till mängden förbrukade tisdagar...

Trots snökaos och trafikolyckor i morse lyckades alla i familjen ta sig dit de skulle. Jag och Molly tog oss till Mammut och hon bara sprang fram till sin stol och ville ha frukost. Jag försökte; hejdå, trollet, nu går mamma men inte en reaktion. Vad är väl en mamma, jämför med dagisfrukost?

Jag satte mig i kapprummet och väntade. Det var nämligen dags för första utvecklingssamtalet för Molly och Annike hade blivit sen i trafiken.

Vi satte oss i personalrummet när hon kom. Allt fungerar jättebra på dagis för Molly. Hon tycker att allt är spännande och roligt, förutom att vara ute med ytterkläder på sig. Men jag förstår henne. Hon kan ju inte röra sig i overallen! Hon är ju så kort så hon ser nästan ut som en boll. Alltså, Michellingubben är slimmad jämfört med Mollygumman i overall!

Jag fick också höra att hon är väldigt bestämd av sig (nähä?), nyfiken och har lätt för att lära. Och så äter hon både ägg och potatis på Mammut! Och dricker mjölk! Och somnar själv på madrassen!! Jag önskar att jag kunde vara en fluga på väggen, vara med på dagis en dag för att få se dessa mirakel med egna ögon ;-)

Direkt efter samtalet skulle ju jag och Labbe åka och hämta kaklet till badrummet, så jag skyndade, så gott det gick i snömodden, ned till verkstan. Bara för att få sitta och vänta i tre timmar. Dum som jag var tog jag inte med något jobb dit. Vis av erfarenhet så borde jag ju ha vetat att det inte finns något "bara sticka iväg snabbt" för Labbe nu under högsäsong. Och jag som helt plötsligt fick massa jobb av Alexandra som ska vara klart om drygt en vecka. Inget fick jag gjort idag :-(

Tillslut så var klockan så mycket så jag måste åka och hämta Linnea. Hon har ju kryckor nu för att ta sig fram men det finns inga broddar på så det är alldeles för halt ute för henne.

Men sen, sen kom vi iväg för att hämta vårt kakel. Fast... Ja... Alltså, vi hade ju bestämt vilket kakel vi skulle ha och skulle nu bara hämta upp det.

Men det är då! Det är då jag upptäcker det Andra kaklet. Det Snygga kaklet! Samma som vi hade valt från början fast chokladbrunt! Så snyggt!

Labbes kommentar till mina lyriska utläggningar kring hur fantastiskt snyggt vårt badrum kommer bli med just denna färgen, var: SUCK!

Men efter mycket dividerande där jag lyckades få över både Linnea och han som skall kakla på min sida så blev det som jag ville, ljust beige 20X20 klinkers på golvet, de bruna 10X10 plattorna på väggarna och en bård med ljusa naturstenar ca 30 cm från taket. Det kommer bli såå snyggt!

Och jag måste bara säga att vi har haft fantastisk tur när vi har handlat ihop det vi behöver till badrummet! Först hittade vi vår drömmöbel och får veta att det är 40% rabatt på den. Och när vi ska beställa badkaret, ja då är det 20% rabatt på såna. Sen var det dags för toastol, precis när vi tänkt ta vårt andrahandsval för förstahandsvalet var så jättemycket dyrare, då rear de ut vår stol vrålbilligt! Och nu idag med kaklet. När vi har lassat på alla kartonger på vagnarna får Labbe syn på en skylt som informerar oss om att de har 20% rabatt på allt kakel den här veckan! :-D Ibland blir man bara så glad!

Men det blev jag INTE, när jag skulle hämta Theo. Eller jo, först när han springer mot mig och överöser mig med pussar och kramar, då blev jag ju glad! Men sen... Nä, jag har redan visat bilden i förra inlägget. Men vi kan säga så här, någon simskola bidde det inte idag, fast varför kan vi ha osagt men ordet "INTE" är väldigt inblandat...

Lite pysslerier hemmavid blev det istället! Nyttigt men inte lika avkopplande som de varma basängerna på Vattenpalatset...


Vårt blivande badrum. Ser ni det runda hålet nästan uppe vid taket? Där ska de dra in kablarna till TVn ;-)


Linnea lär Theo och Molly att dansa Macarena! Jag har en video på detta också men jag lyckas inte lägga upp den...
Published with Blogger-droid v1.6.2

Jag vill inte!

Published with Blogger-droid v1.6.2

Kakelval

Vi är och hämtar vårt kakel.


Golvet!


Väggarna.
Published with Blogger-droid v1.6.2

Det har faktiskt kommit en del snö!


Tro det eller ej men det ligger faktiskt kvar en del snö, även inne i Göteborg! Och nu ska det ju komma ännu mer och tom bli minusgrader!

Jag och barnen är jättelyckliga! Labbe och killarna på verkstan är mindre lyckliga!

Alla Göteborgare blir så överaskade och förvånade över att det helt plötsligt blir vitt och halt överallt. Det har de aaaldrig varit med om förut och de ska ju åka till Oslo och måste ha på vinterdäcken nu!

Alla Göteborgare! ;-)
Published with Blogger-droid v1.6.2

Ojdå...

Fick lite fint påpekat för mig att ena bilden i förra inlägget inte syntes. Så kan det gå när man skyndar sig lite för mycket (vissa kanske skulle säga stressar men så långt tycker jag inte att vi måste dra det...)

Jag slarvade helt enkelt lite genom att inte gå in och kolla inlägget efter att jag hade lagt upp det. Eftersom det mesta bloggandet sker via mobilen så tar ju sidladdningen ofta evigheter och då tycker jag att det är roligare att använda den tiden till att läsa andras bloggar. Jag menar, hur intressant är det att kolla in min blogg, jag vet ju redan vad som står här...

Men, skam den som ger sig, vi gör ett nytt försök med den fantastiskt intressanta och oumbärliga bilden från förra inlägget.

Låt mig presentera:


Mitt nya Falken dubbdäck!
Published with Blogger-droid v1.6.2

måndag 22 november 2010

Dubbdäck på!

Jag har fått nya dubbdäck på Toyotan. Falkendäck. Har testat dem ordentligt idag och de är jättebra! De jag hade förra vintern fick ju verkligen bekänna färg men tyvärr var de faktiskt ganska dåliga. Jag vet inte hur många gånger jag fick be on hjälp att putta iväg bilen om jag hade råkat parkera på en isfläck...

Men mina nya är bra!


Jag har varit hos Alexandra på Mölndals Revisionsbyrå idag och hon har introducerat mig i Hogias förtrollade värld! Vi satt hela förmiddagen och hon har en ängels tålamod med mig. Jag är ju egentligen utbildad till molekylärbiolog men finner mig, till min egen stora förvåning, jobbandes med ekonomi! Verkligen knepigt, särskilt som det är allmänt känt, att vi biologer absolut inte har minsta sinne för siffror...

Hur som haver, hon har gjort sitt yttersta för att jag, om än inte förstå varför, så åtminstone förstå vad som ska göras och i vilken ordning.

Så nu har jag typ 212000 papper som skall in i datorn i hemläxa medan ovan nämnda dam har mage att åka på semester! Till egypten! Till värmen! Och som grädde på moset, berättar hon att det är ett spa-hotell de ska bo på! Jag tycker faktiskt att jag borde fått följa med! Vi hade kunnat skriva det som en konferensresa... ;-)

Närå, hon är väl värd denna avkoppling efter att hon blev drabbad av Göteborgs Däckcenter i våras, när jag skulle få vara lite föräldraledig! Oj, vad hon har slitit! Ett under att hon inte blivit gråhårig på kuppen.

Simskola är det ju på måndagar. Mollys bronsdelfingrupp. Trollet var så lyckligt idag. Vad Rebecka än hittade på så skrattade Molly och klappade lyckligt i händerna! Det simmades, det döks, det sjöngs och det bubblades, varvat med massvis med skratt! En sån dag förlåter 100 jobbiga dagar!

Jag har gjort vår storhandling idag. Tog lite längre tid än vanligt i affären, var tvungen att hämta ett rek-brev. Sammanlagt tog det 17 minuter från att jag parkerade tills att jag åkte med bilen fullastad igen. Helt underbart!

Ludvig blev så lycklig! Första maträtten i Middagskassen var spagetti och köttfärssås!

Nu verkar det som om trollet har somnat (jag vet, klockan är på tok för mycket men ibland blir det så bara), så nu ska jag smyga ut och ta en kopp te och kura ihop mig i soffan med Labbe!


Published with Blogger-droid v1.6.2

Snöstorm i Göteborg!


Sankt Sigfridsgatan i snöstorm.

En snöstorm i Göteborg är en ganska annorlunda upplevelse!

Dels för att det är ganska ovanligt att det snöar här överhuvudtaget!

Dels för att när det väl snöar, så vräker det ned, stora, blaffiga flingor men på backen är det barmark...
Published with Blogger-droid v1.6.2

Jamen, det är ju självklart!

Självklart somnade vi om igen. 10 minuter innan klockan ringder. Och den lyckades jag stänga av utan att vakna. Däremot blev vi väckta av jourtelefonen. Nu. En timme försent.

STREEEESS!
Published with Blogger-droid v1.6.2

Mittinatten-Molly


Här sitter vi. Trollet och jag. Ingen av oss kan sova. Molly kan inte och det leder ju automatiskt till att jag inte heller kan...

Molly vaknade av att hon drömde något. Hon skriker till så jag vaknar. Komma, komma säger hon och sträcker upp armarna i luften, inte mot mig. När jag försöker lyfta upp henne blir hon jättearg och puttar bort mina händer, sträcker upp armarna bredvid mig, tittar förbi mig, ler och säger komma...

Så här gör hon ibland på nätterna och jag vet ju att det är en utveckling av hennes nattskräck men det är läskigt ändå.

Men nu är hon klarvaken, sitter i mitt knä och klappar mig och säger mamma. :-)

Snart kanske vi kan få sova en liten stund till, vi ska ju upp om en timme...
Published with Blogger-droid v1.6.2

söndag 21 november 2010

Undervattenslivräddning och chokladpudding.

Vilken dag det var på jobbet idag! Skitjobbig men urkul! Samtidigt som vi hade livräddningstema med flytvästar, livbojar och båtvett, så var en undervattensfotograf där och fotade dem som ville. Och nästan alla ville! Vilket bäddade för halvkaos större delen av tiden och totalt kaos resten av tiden...

Han fotade barnen tre åt gången, gjorde 3-4 dyk/barn och tog 2-3 bilder per dyk. Lägg då till att det är 10-12 barn i varje grupp, plus syskon och föräldrar!

Han tog även en serie foton på mig när jag simmade under vattnet. Mycket nyttigt att få känna på vad jag utsätter mina "offer" för när jag fotar. Jag kommer få bilderna om en vecka ungefär. Skäms jag inte ihjäl för dem, så kommer de synas här på bloggen...

Annars brukar jag tycka att just livräddningsdagen är en av höjdpunkterna på terminen! Vattenvett och säkerhet i och kring vatten är så otroligt viktigt! Det sker alldeles för många drunkningsolyckor i det här landet. Framförallt med tanke på att simkunnigheten är förhållandevis hög, trots neddragningar på simundervisningen i skolorna.

De allra flesta drunkningsolyckor sker mitt bland massa människor. Tvärtom vad många tror så är det väldigt svårt att se när någon är på väg att drunkna. Man förstår inte det själv förrän det nästintill är försent och då är det oftast bara sekunder kvar. Det är ytterst sällan som det går till så som man ser på tv, att offret viftar med armarna och skriker på hjälp. Oftast sker det tyst och stilla.

Därför är det ju jätteviktigt, både för barn och vuxna, att aldrig bada ensamma där man inte bottnar.

Och sen har vi detta med flytvästar! Det är högst individuellt hur bra en flytväst fungerar på ett visst barn. Det är ingen garanti att en flytväst fungerar på just ert barn, bara för att den har fått "bäst i test" eller att den fungerar på grannens barn. Man ska alltid testa en flytvästs funktion innan den används på allvar.

En fungerande flytväst (egentligen räddningsväst men det är ju det enda riktiga) ska vända ett barn från magläge till ryggläge på max 3 sekunder, hålla barnet i horisontellt läge och hålla huvudet väl ovanför vattenytan. Gör den inte det så gör den ju ingen nytta.

Sen ska ju helst föräldrarna också använda räddningsvästar. Sk seglarvästar har ju lika flytkraft på mage och rygg och saknar därför förmågan att vända rätt en person. Och dina barn har ju ingen större nytta av dig om du ligger avsvimmad med ansiktet ned i vattnet...

Oj, det blev nog lite mycket teori där men, som sagt, detta är så viktigt.

Efter middagen nu på kvällen så åt vi chokladpudding.


Molly har hittat en ny favorit!


Såå gott är det!


Theo gav också efterrätten ett starkt MVG!


Linnea och Labbe lät sig också väl smaka! Det var ju Linnea som hade lagat chokladpuddingen.

Sen vill jag krama och tacka min fantastiska lillebror och svägerska som ställde upp och barnaktade idag, med väldigt kort varsel. Linnea skulle ju varit barnvakt idag eftersom jag jobbade, Lisa hade sin 20 års fest (som slutade vid 12-snåret idag!) och Labbe har ju (som vanligt) jouren. Men hon får just nu så mycket biverkningar av medicinen, så hennes ben var bortdomnade igen nu i morse.

Då är det så skönt att det finns ett skyddsnät runt i kring en, när det gäller!

Just nu håller jag på att försöka få en mammig/trotsig/övertrött Molly att sova. Går väl sådär...
Published with Blogger-droid v1.6.2

Lisas 20 års fest pågår fortfarande!


Lisa påbörjade sin 20 års fest i går kl 21.00. Den pågår fortfarande!

De har tittat på skräckfilmer hela natten, ett gäng på runt 20 pers. Och nu är det frukostdags!

Det är så skönt med Lisa och hennes kompisar, för så ser deras fester ut. Det absolut starkaste som konsumeras är Coca Cola och kanske nån Red Bull för att hålla sig vaken!
Published with Blogger-droid v1.6.2

Birth or not

http://www.birthornot.com/

Men? Va? Detta kan väl aldrig vara på riktigt? Måste ju va ett sjukt sätt att dra läsare till sin blogg?

Eller? Finns det verkligen såna människor? På riktigt?

Riktigt, riktigt sjukt! Usch, jag mår illa! :-(
Published with Blogger-droid v1.6.2
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...