Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 19 december 2009

Läskig stol!
Äntligen fick vi Lisas (eg Kristofers) TripTrapstol! Men i vår berömda flyttröra, så har vi inte lyckats hitta bygeln till stolen. Vi beger oss till Babyproffsen på Backaplan där vi hittar bygelkit med nån knepig ryggplatta för fantastiska 400 kr! Men tack vare en fantastiskt hjälpsam och trevlig expedit så fick vi till slut tag på vår bygel till ett mer rimligt pris! Skönt att det finns människor med sinne för smidiga lösningar! :-D
Väl hemma supersanerar vi stolen och monterar ihop den och placerar glatt Molly i stolen och hon blir jätteskraj och ledsen!! Petar lite försiktigt på stolen och skriker ännu mer! Jaha, tänkte jag, allt slit förgäves, vi får köpa en IKEA-stol till henne... Men nästa gång vi prövade gick det bättre och nu, på andra dan, stormtrivs hon!

Kolla, Tomten!
När vi, på barnbidragsfredan, var, tillsammans med resten av Göteborg, och julhandlade i Nordstan, så fick Theo se Tomten!
Linnea hade hämtat honom på skolan och de hade mött Lisa utanför leksaksaffären där jag och Molly var och handlade. Theo får sätta sig i Tomtens knä och får frågan om han har varit en snäll pojke. Jaadå, det har han allt varit, svarar Theo men tystnar snabbt och ser väldigt generad ut för han har fått syn på mig som har kommit fram till dem och lyssnar. ;-) Vi kommer överens om att han har varit snäll nästan hela tiden. Tomten frågar då vad han önskar sig. Ja, det får jag allt tänka på en stund, svarar Theo!

torsdag 17 december 2009

Tröttis!

 
Så här trött blir man när man går promenad! Å söt!!
Posted by Picasa

Vintervackert!

 
Lisa och Molly gick på promenad här i Tahult. Det finns väldigt fina stigar runt omkring och Lisa passade på att fota lite.
Posted by Picasa

Trött Ludvig!

 
Han är inte så jättepigg på att gå upp tidigt, den gode Ludvig!! Sitta och sova i kyrkan, under lillebrors och kompisarnas framträdanden! Men han blev ju faktiskt sjuk sen....
Posted by Picasa

måndag 14 december 2009

Starke Theo!


Kolla han hänger i trappen själv, utan att nån håller i honom!

Trött Lucia


Nu är årets lussefirande över. Casas barn är fantastiskt duktiga! Att de vågar stå där framme i kyrkan och sjunga inför fullsatta rader är imponerande! Många sjunger dessutom solo!! Theo och hans kompisar sjöng jättevackert och han och Love var SÅ söta Lucior! (Vi hade absolut sötaste Lucian och pepparkakan fick vi höra ;-)) Sen var det fika på förskolan, mums!
Tyvärr blev Ludvig sjuk :-( och när jag försökte få tag på hans pappa (han skulle dit idag) så fick jag ringa i över en halvtimme innan han behagade svara! Nej, jag får ju ingen ersättning från försäkringskassan längre så jag kan inte ta hand om honom, får jag till svar, innan han börjar förolämpa mig!!! Efter att ha pratat med Ludvig så skickar jag ett sms till honom där jag säger att jag åker och han vackert får hämta honom. Sen har jag telefonkontakt med Ludvig tills han kom efter 15 min! Suck!!
Men lite senare kom Ninna och Frida och hälsade på och då kändes det bra igen!
Nu kommer Labbe snart med pizza!

söndag 13 december 2009

Glad Lucia


Världens sötaste lussetåg!

Vovve-Theo


Theo fick 3 par identiska blinkskor i olika storlekar av sin pappa. Då vill man ju använda så många som möjligt...
Igår provade vi tapasrecept. Blev lite mycket... Tur att Ninna, Henrik och Frida hade vägarna förbi och hjälpte oss äta upp en del!
Frida hade på sig sin pepparkaksklänning så vi satte på Molly hennes och tog flera fina bilder på sötnosarna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...