Sidor

Leta i den här bloggen

torsdag 6 januari 2011

Adam har åkt hem!

Theo är ledsen nu, för Adam har åkt hem till Lidköping igen! De har haft det så kul under de här dagarna. Theo var jättetjurig igår när de skulle åka och ville inte alls säga hejdå. När de hade åkt ville han bara sitta i Labbes knä och mysa. Och det fick han ju. Han fick dessutom sitta där och kolla på Göta Kanal 2 och äta chips! 

Egentligen hade vi tänkt att gå ut och leka i snön igår men det snöade och blåste så så det blev innomhusaktiviteter istället. Wii är en toppenuppfining tycker jag. Ungarna (och vi vuxna) får spela samtidigt som man faktiskt rör på sig ordentligt! Ludvig var med småkillarna hela tiden och de hade hur kul som helst. De ville inte göra något annat, trots förfrågningar. Vi har ju genom åren samlat på oss en hel del spel så de hade att göra när de skulle gå igenom dessa.

Just här är de väl inte så himla aktiva men innan hade det hoppats, studsat, sparkats boll, bowlat, dansat, varit Super Mario, kört bilar i olika former mm, mm.

Vid 16.30 kom Erika och Peter och skulle hämta med sig sin lille kille hem. Men innan de åkte så åt vi en jättegod vegetarisk lasagne och pratade länge. Jättetrevligt. De hade varit på The Reef i Fredrikshavn några veckor tidigare och tyckte att det var jättebra där. Vi var ju där innan ombyggnaden och tyckte väl då att det var så där. De hade ungefär samma grejer som Vattenpalatset i Lerum, så vi tänkte väl som så att det hade nog varit roligare att åka någon annanstans då. Men vi får väl se, kanske vi hänger på om de åker igen.

3 kommentarer:

  1. Ja klart det blir trist när han ska hem.... =(

    SvaraRadera
  2. Ryanair börjar ju flyga till spanien från karlstad i mars så då slog vi till ! Hela familjen, mamma , pappa, min syster, hennes kille , C och jag för att fira min mamma som fyller jämnt ! Det är bara viggo som får vara hemma med farmor och farfar istället, men känner jag lilleman rätt tycker han det är bättre än en storstadsvistelse :) Ha en toppen dag i snöstormen !

    SvaraRadera
  3. Förstår hans känslor!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...