Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 23 december 2009

Däckexplosion


Kolla vad som händer med en buss när ett däck exploderar! Tänk då vad som skulle hända om denna buss stod vid en hållplats när däcket exploderar!

Möbelbyggeri
Vi hamrar och spikar, vi bygger en... byrå!
Ninna och Frida har varit här igem. Nu skruvade vi ihop byrån som jag och Labbe ska ha i sovrummet. Det ska bli så underbart när vi har fått iordning här!!
Molly och Frida satt och lekte en stund under tiden och nu har Frida börjat ta för sig lite. Om Molly försöker ta saker ifrån henne så lägger Frida dem bakom sig så att Molly inte når dem! Smart tjej! ;-)
Under tiden som vi "snickrade" på IKEA-byrån skurade Lisa ur badrummet. Det var nog inte så jättenoga med sånt för de tidigare ägarna. :-S rören, listerna och dörren var nog aldrig avtorkade, blä!! Men nu är det gjort! På kvällen var Labbe, jag och pojkarna vid ICA Maxi och valde gran. Äntligen har vi plats för en riktig gran!!! Men vi har ingen julgransfot och på Maxi var de slut! Vad ska vi göra? Vi hittade iallafall en jättefin gran och Theo hittade en jättefin granhund. Det löser sig (sa han som ******)

söndag 20 december 2009

Åka pulka? Nej, jag sover!


Och Molly bara sov och sov i pulkabacken. Alldeles utmattad var hon stackarn, det har varit en intensiv helg med mormor och morfar-besök. De har varit här och hjälpt oss skruva ihop massa möbler och städa och så! Det blev jättemycket gjort! Ludvigs, Lisas och Mollys rum, köket och vardagsrummet är nästan färdiga nu!! Dessutom hade de möbler och mattor med till oss! De var jätteduktiga och höll på och bar och skruvade till sent på lördagskvällen själva för Theo, Molly, Lisa, Labbe och jag var och tittade på Pippi firar jul på Lisebergsteatern! Det var jätteskoj tyckte Theo. Enda som inte var bra var att han inte fick krama Pippi efteråt :-( Molly tyckte också att det var spännande och det allra bästa var när alla applåderade för det kan hon också! Det var en rolig föreställning med duktiga skådespelare och musiker.
Innan på dan så var Ninna och Frida här och hälsade på. Ninna hjälpte också till att bära och skruva och Frida lekte med Molly. Eller, rättare sagt, Frida lekte med en leksak som Molly tog ifrån henne. Då tar Frida en annan leksak som Molly också tog ifrån henne och så höll de på :-S Så det har varit en väldigt intensiv helg för en liten 7-månaders flicka!

Bobåkning


Theo blev väl omhändertagen av de snälla tjejerna!

Tjejtjusaren i backen


Är man bara tillräckligt söt så...

Pulkaåkning i Tahult.


Här är den fina pulkabacken här i Tahult där alla ungar åker. Så också Theo. Enda problemet för Theo var att vägen svängde men det gjorde inte Theo... Däremot slog tjejtjusaren till igen! Den här gången fick han tjejerna att tom dra honom uppför backen!

Molly vinkar.


Detta är det roligaste som finns just nu!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...