Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 3 januari 2011

Lek- och busdag!

Om gårdagen var långtråkig och seg för Theo,så var denna dagen precis det motsatta! "Va, är det redan kväll?" Det var kommentaren som följde när jag sa att det var krypisängdags!

Det är Adams närvaro som är orsak till att vi idag har fått uppleva tidernas snabbaste måndag! Och då räknar vi med den ootroligt sega timme mellan att Theo vaknade i morse och att Peter och Adam dök upp.

Smidigt nog, så hämtade de upp Ludvig på vägen. Så slapp vi åka ut i buschen för att hämta honom.

Adam-besöket började med lunch efter att Peter vänt hem mot Lidköping igen. Det är alltid så kul att prata med Adam för han delar så gärna med sig av all sin 5-åriga erfarenhet. Idag fick vi veta att om han dricker massor med vatten så kan han rapa högt så det ekar ;-)

Efter ett jättelass med makaroner och falukorv packade vi in oss i bilen (alla utom Labbe som var tvungen och åka och fixa med en maskin på verkstan som gått sönder) och åkte till Bushuset bakom ICA Maxi, för ett två-timmars buspass. Killarna var stilla i sammanlagt 8.5 minuter under tiden vi var där och i den tiden ingår glassätning och toabesök!

Ludvig och Molly var med också.

Molly älskar när det går fort och killar i magen och tjöt av skratt när de åkte nedför rutschkanorna och ännu mer när hon landade bland bollarna.

Jag har inte haft möjlighet att lägga in bilderna så de kommer senare.

Middagen bestod av rosépepparkotletter, potatis och kiwisås och detta föll Adam väl i smaken! Han åt och åt och åt under glada tillrop: "Detta är bara för gott!"

Nu är de nattade och ligger fnissandes och "försöker sova" inne på Theos rum...
Published with Blogger-droid v1.6.2

2 kommentarer:

  1. Mhm! Och det allra bästa är ju att de blir så trötta=lugna efter en sån dag ;-)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...