Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 6 oktober 2012

Solen strålar

och Liseberg visar sig från sin bästa sida. Lagom med köer och trevligt sällskap är dagens melodi.

Tuffa grabbar som åker allt! Theo blev superlycklig när Tobias och Matte dök upp!

Nu har vi fyllt på energiförråden och tuffa gänget åker Kaninresan. Sedan ska vi försöka hinna med både Balder och AtmosFear.

Solen skiner

mys i soffan framför Bamse. Nu ska det bli frukost, sedan blir det 7-års kalas på Liseberg! Jippi!

fredag 5 oktober 2012

Finfrämmande


Erika och Adam är här och hälsar på. Det ska ju hållas kalas i morgon för en lite kille som blir en stor 7-åring på tisdag, så passar de på att byta ut lilla Lidköping mot "storstaden" för en helg.

Nu har vi ätit god mat, pratat, busat och skrattat och nu är det dags att stoppa hela gänget i säng, det blir en lång och intensiv dag i morgon. Klockan 11 ska vi mötas vid Lisebergs södra entré...

Här övas det dans.

Man måste kunna gå ned i split för att kunna dansa. Tydligen...

torsdag 4 oktober 2012

Pysselstund innan kören.

Här fikas det kanelbulle och pysslas till max, i väntan på körövningen.

Härligt tidsfördriv!

onsdag 3 oktober 2012

I början...


...en resa till jordens början.

Den 14/10, klockan 17, ska Theo vara med i en musikal i Härlanda Kyrka. Han övar och övar massor. Ska bli så spännande att höra dem!

Släkt och vänner är varmt välkomna att bevittna detta skådespel!

Utflykt

Varje onsdag är lågstadiet iväg på utflykt och i dag var de på den här mysiga lekplatsen. Kan det bli bättre?

Sköldkörtel...

...är en grej som är himla bra att ha. Det är ju inget man går och funderar över så där till vardags när den fungerar som den ska men som man märker väldigt tydligt när den inte gör det. Som nu. För mig.

Man märker att den är involverad i väldigt många processer i kroppen, för det är mycket som är stört just nu. Typ allt...

Det ska bli bättre när medicindosen är rätt inställd. Men det tar tid. På tok för lång tid tycker jag. Fast jag är ändå glad att läkaren valde att ta de här proverna och att förhoppningarna är stora att jag kommer bli helt bra!

Men tills dess orkar jag inte riktigt som jag vill, jag har ont, glömmer saker och mår allmänt skräp...

tisdag 2 oktober 2012

Shoppingresultat

Här är skorna!

Och här är vår stilige gosse i full mundering. Han är oerhört stolt över sina nya, storkillefinskor!

Gänget shoppade även lite kul grejer till den stackars mamman, som låg hemma och mådde dåligt.

Massagecreme i fast form.

Ansiktsmasker.

Allt uppiggande...

Det uppskattas verkligen!

Skoshopping med pappan.

Jag hämtade dessa två tidigt i dag och körde dem till verkstan, där jag överlämnade dem i den ömma faderns vård. De åkte in mot stan för att handla finskor till Theo.

Själv åkte jag hem för energin tog totalt slut, så jag ska passa på att sova en stund tills övrig familj kommer hem igen.

Dags att få något vettigt gjort...

om jag bara kan få igång Hogia...

måndag 1 oktober 2012

GAIS och blåvittaffären.

Theo har öppnat eget. Han har gjort en affär i träslöjden.

GAIS och blåvittaffären. Här säljer han allt möjligt och lite till. Tomma godisförpackningar, kottar från Cypern, leksaker med mera. Han har finfina erbjudanden också, en för 10 kronor eller två för 20...

Ludvig är framme, välbehållen i varma, soliga Barcelona. Man är inte det minsta avundsjuk på dem. Vad är väl strålande sol och 25 grader mot "på sniskan regn", snålblåst och 12 grader? Va? Det finns ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder, som någon sa. Fast jag tycker ju att klänning är ett väldigt bra plagg....

söndag 30 september 2012

Bokmässan

Så mycket folk!! Det gick knappt att ta sig fram, än mindre kolla ordentligt på något. Jag brukar alltid försöka gå på fredagen och nu blev jag påmind om varför...

En lite födelsedagspresent till Theo och en kokbok(!) till mig blev dagens skörd. Tur att inte småtrollen var med, Theo följde med Love hem efter kören och Molly fick följa med pappan ut på Hönö för ett jourjobb. Båda barnen var supernöjda med detta upplägg. Theo har visserligen pratat länge om att få gå på bokmässan men när Sara la fram förslaget om att leka med världens bästa Love, så var valet oerhört enkelt. Theo saknar Love enormt på skolan och är jätteglad över att de numera, åtminstone, går i kören tillsammans.

Även Molly blev sprattelglad över möjligheten att få åka och jobba med pappan. På med jobbkläder och handskar och prinsessan förvandlas till en liten däckgumma. Att de dessutom fick åka "färjabåten" gjorde ju jobbandet extra kul!

Själv åkte jag hem efter bara ett par timmar, helt slut men jag kom dit i alla fall!

Nu är det strax dansdags för Molly, sedan ska vi dubbelkolla Ludvigs packning, han åker ju till Barcelona med klassen i morgon.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...