Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 4 mars 2012

Vårpromenad!

Molly är fortfarande febrig men är, efter en relativt lugn natt, betydligt piggare än i går. Men det blev ingen dans för henne.

Vi åkte upp till flyget istället, för att hämta Mariannes och Reines bil som de ställde där tidigt, tidigt i morse. Vi passade samtidigt på att kolla lite på flygplan, för Molly tycker att det är väldigt pirrigt med den kommande Cypernresan och framförallt flygresan.

(Jag fick precis sms från Reine, de är framme i Rom nu, efter en mellanlandning i Amsterdam men två väskor har försvunnit på vägen. Nu ska de ju vara kvar i Rom till i morgon innan de åker vidare till Guadelope. Vi hoppas ju innerligt att väskorna kommer tillrätta innan de åker!)

Ludvig skulle ha varit i kyrkan i dag men hade läst fel, han trodde det var i Landvetters kyrka men just i dag var det i Härrydas kyrka. Det upptäcker han när han står utanför kyrkoporten. Han var inte jättelycklig över det misstaget, kan man lugnt säga.

När alla var samlade hemma, stoppade jag in lortgrisen, aka Theo, in i duschen, ställde Ludvig att fixa lunch vid spisen och tog med Molly och hennes Skrållan på en härlig vårpromenad. Det finns så mycket att upptäcka för en treåring, så de 50 metrerna vi gick, tog säkert 30 minuter då kom pappan precis hem från affären och vi skulle äta. Men det var så mysigt att gå där och lyssna på hennes tankar och funderingar. Hon har helt plötsligt blivit så stor, inte till växten, hon är fortfarande en liten plutt men till sättet och i tanken. Man förstår logiken i hennes klurerier, resonemangen "håller".

Nu sitter jag utanför Theos  danslektion och väntar. Sedan ska vi åka hem och ta det lugnt, jag ska även försöka hinna lägga över alla bilderna från kameran, det har inte blivit gjort på ett par dagar nu och det fyller på snabbt på minneskortet.

Sedan blir det Sukiyaki i kväll! Härligt!

2 kommentarer:

 1. Vad skönt att hon hade en lugn natt. Man känner sig så hjälplös när man inte kan trösta...
  Nu är tävlingen avgjord. :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det ser då väldigt vårigt ut hos er. Inte en gnutta snö.
  Här är det en massa snö kvar.
  Hoppas verkligen att dom hinner få tillbaka sina väskor.
  Du...grattis till vinsten inne hos syrran.
  Kram!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...