Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 3 mars 2012

Räkor, grill och feber igen...

Vi kom aldrig så långt som till plantering i dag. Det kom en massa feber mellan. Nu är det Mollys tur att däcka, 39,8 öste temperaturen upp i på nolltid och humöret gick i bott lika snabbt. Det enda som dög därefter var att sitta i mammans knä och nypa, allt annat genererade mycket högljudda och gnälliga protester.

Men efter lite sömn (fortsatt i mammans knä) gick det bättre och det mystes med pappan en stund. Och tur var väl det, för här har vi kört vidare på vårtemat och grillat!

Helgrillad fläskfilé och sallad stod på menyn och räkor i chili och vitlök till förrätt. Mycket vitlök är det så jag tycker lite synd om alla som ska resa till Rom från Landvetter tidigt i morgon bitti, som våra middagsgäster kommer göra, kan inte vara helt kul att sitta på raden framför dem i alla fall ;-)

Jag har, återigen, lyckats undvika Melodifestivalen med undantag för en halvminut, när jag satt i soffan och tog på Molly pyjamas. Då var det en gul kyckling som studsade runt och vrålade något om kingen. Jag trodde det var sådant där skämtframträdande som de har ibland i pauserna men helt plötsligt hojtar Theo att han vill rösta!

Jag behöver väl egentligen inte tala om ifall han fick rösta eller inte...

Nu är dock alla småtroll i säng och även de äldsta, som ska åka tiiiidigt i morgon. Kvar är bara vi medelålserstroll, som softar i soffan och försöker stålsätta oss inför trasselnatten som alltid följer febern i fotspåren när det gäller Molly. Alla andra barn i familjen har sovit som allra bäst när de har varit sjuka men inte den här trasselfian. Då brukar alltid nattskräcken komma som ett brev på posten och ingen i hela huset får sova.
Sänk ljudet innan du tittar på den här filmen:

Hon varken sover eller är vaken utan är bara vettskrämd för allt, inklusive oss. Vi får inte röra henne, då blir det bara ännu värre. Det enda vi kan göra är att sitta bredvid henne och finnas där för henne när det släpper, vilket som längst har tagit nästan en timme. Oftast går det dock över på 10-15 minuter men det är riktigt långa minuter...

2 kommentarer:

 1. Vi såg på mellon i går men det är ju bara skit. Fattar inte varför jag ser det.
  Lille vännen. Drömmer hon eller?
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Vinnaren är utsedd!
  Kika in och kolla vem det blev!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...