Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 9 mars 2012

Fina fynd och fina fisken!

Jag behövde en kameraväska till min systemkamera och ett nytt linsskydd som bara hade gått upp i rök. Därför stannade jag och Theo till på Allum när vi var på väg till Molly, för att inhandla detta på den fina Expertbutiken där. Vi parkerar på taket och tar rulltrappan ned. Redan på väg ned ser vi de stora skyltarna lysa mot oss. 50%, allt ska bort, total utrensning, 70% skriker skyltarna! Butiken ska upphöra och allt ska verkligen bort! Jag hinner tänka ganska många otrevliga tankar på väg in i butiken, när jag ser hur de få hyllor som finns kvar gapar tomma. Men så, där på en krok längst in i butiken hänger det tre väskor och fyra linsskydd, varav ett var rätt storlek! Med 70% rabatt!

Så nu har kameran ett nytt linsskydd och en väska som förutom kameran även rymmer laddare, extrabatteri, minneskort och t om ett extra objektiv om det inte är alltför stort! Och till en bråkdel av vad jag hade räknat med att få punga ut!

Vi har firat lite i kväll! Det händer grejer här vill jag lova men jag vill vänta med att berätta något ett tag till. Men jag kan säga så mycket som att det har med jobbet att göra och att det är otroligt spännande! Nästan lite för spännande...

Så vi köpte sushi och festade loss på

Det är ju något som vi tycker väldigt mycket om och gärna tillagar själva men nu köpte vi med från ett av Göteborgs bästa sushiställen, Chop Stix på Kristinelundgatan.

Theo och Molly delar på sushin, Theo äter riset medan Molly slukar laxen! Fast misosoppa får de varsin.

Nu ska vi ta det lite lugnt och försöka smälta allt som hänt i dag och i morgon hoppas vi på att vi får lite trevligt besök!

5 kommentarer:

 1. Bra när det är erbjudande.
  Har du testat Sushibiten i Sävedalen. Väldigt god sushi där.

  SvaraRadera
 2. Nä nu blev jag nyfiken så att jag spricker! Och jisses, den där sushin ser god ut! När jag kommer till GBG så måste du lova att vi ses över vars en tallrik sådana! Kram

  SvaraRadera
 3. Åh va spännande!!!
  Vilken tur du hade! Mitt linskydd försvann för flera år sedan o jag måste köpa ett nytt plus en ny kabel...:/
  Trevlig kväll!
  Kram K

  SvaraRadera
 4. härliga fynd och så spännande det där med jobbet!!
  fira på ni
  kramen

  SvaraRadera
 5. Expert lägger ner här i Kungsbacka också...

  Vad spännande med jobbnyheter! Ser fram emot att få veta mer!

  Kram och ha en fin helg!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...