Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 5 mars 2012

Då kör jourveckorna igång igen då...

Nu har vi njutit av en jourfri vecka som dessutom har varit ganska lugn även på verkstan. Just nu råder ju lugnet före stormen inom däckbranschen, det är några veckor kvar innan sommardäcksruschen kör igång på allvar. Slipper vi bakslag på vädret, så blir det förhoppningsvis lite mindre stressigt än de två tidigare vårarna, där vi haft 2-3 veckor på oss att få bytt alla våra kunders däck.

Men nu var det, som sagt, dags för de tre jourveckorna igen. Det innebär jobb dygnet runt i tre veckor för Labbe, jour på kvällar och nätter och jobb i verkstan på dagarna. Sedan en vecka med "bara" dagtidsjobb, innan det är dags för tre jourveckor igen.

Gissa varför vi har valt att jobba ihop? Det är ju inte så att vi nöter på varandra, om man säger så...

Här är en till kille som jag saknar! Den här veckan är Ludvig hos sin pappa och även om man kan bli, minst sagt, irriterad på honom när han är här, så saknar man honom något väldigt när han är borta! Det märks på något vis dessutom mer nu när inte Lisa bor hemma längre, förr var ju hon här hela tiden. Linnea är ju visserligen här men det är egentligen mer i teorin, i praktiken är hon ju och jobbar hela tiden ;-) Fast just i kväll är hon faktiskt hemma och är i skrivande stund ute med Zingo. Eh, är hon egentligen hemma då, eller...

Nåväl, småtroll är nattade, Theos packning till morgondagens skridskoåkning i Ruddalen är packad, diskmaskinen är igångkörd, tvätten är upphängd och kvällsteet är kokat, dags för soffmys för den här tröttisen. Kanske med ett glas färskpressad grapejuice...

1 kommentar:

  1. Skumt det där... När man har dem hos sig vill man (<-- jag) ibland strypa dem, när man är ifrån dem längtar man ihjäl sig... :)

    Jourveckor låter inget kul. Hur fixar du allt kvinna?! Jag bryter ihop bara Freddy åker på en 2-dagarskurs, haha.

    Kram!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...