Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 6 mars 2012

Små kryp i soptunnor...

Det var en riktigt trött 6-åring som jag hämtade på skolan i dag. De barn som inte har sportlov den här veckan var på Ruddalen och åkte skridskor i dag. Det blev tre timmars effektiv åktid och det tar ordentligt på krafterna. Fröken Jenny berättade att det hade varit helt knäpptyst på spårvagnen tillbaka till skolan och folk hade blivit väldigt förvånade över att så många barn kunde låta så lite!

Vi åkte ju ut till Allum, där vi släppte av Ludvig, som skulle till pingisträningen i Lexby och jag och Theo gick till BR. Molly var hemma med Linnea och Zingo under tiden, så jag och Theo hade en liten stund på tu man hand. Mysigt!

Han skulle ju få välja en liten belöning för att han har varit så duktig och fixat en grej som vi har jobbat mycket med men som han vill att vi är lite hemliga med. Han visste redan innan vi kom till BR vad det var han ville ha. Små kryp i gröna soptunnor?!?

The Trash Can... Theo informerade mig om att krypet till höger spyr... De här ska man tydligen samla på och det finns en sopbil att köpa, som de kan åka runt i. Vad man gör med dem? Tja, man har dem och plockar dem i och ur sina tunnor.

Oooh, hehe, min mellandotter fick sig ett bryt just nu! Hördes i hela Landvetter! Hon har suttit och filat på en inbjudan inför ett event som hon skulle skickat ut nu och precis när hon var klar med den upptäcker hon väldigt påtagligt att sladden inte satt i väggen och att batteriet inte hat jättelång hållbarhet... Ni vet, skadeglädje och sådant ;-)

Nä, dags att jaga småtrollen i säng och sedan krypa till kojs själv, förhoppningsvis kan jag komma iväg till jobbet i morgon (hoppas, hoppas!!) och det är ju bra att vara utvilad då. Fast nu är Labbe ute på en massa jobb på otäcka platser, så vi får se hur det blir med sovandet.

Just ja, jag fick ett sms från Marianne och Reine i morse. De är framme på Guadeloupe och har klivit ombord på båten. Med allt sitt bagage!

3 kommentarer:

 1. Såna där kryp vill min dotter ha. Jag har sagt att kryp får hon köpa själv....

  Du däremot har fått en sak av mig - kom in och hämta den!!

  SvaraRadera
 2. nämen så söta kryp, hellre såna är äckliga små myror.
  Vi har jätteproblem med myror och dom älskar att bo hos mig.
  Jag som har renaste hemmet på området:)
  Dom flyttar väl in snart.

  Hoppas du får en fin dag

  SvaraRadera
 3. Åååå...sådana småkryp kan man ju ha hemma ;)
  Kram!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...