Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 11 februari 2012

Me & I-party med så mycket fina kläder!

Tidig lördagsförmiddag och ett helt gäng glada människor kom hem till mig för att kolla in me&I´s nya vårkollektion. Såå mycket fina kläder, så ni anar inte! Det svåraste var att begränsa sig, vilka kläder ska jag välja bort...

Förväntansfulla shoppare! 
Tyvärr var det några som blev sjuka och missade klämmandet men de valde alla att beställa sina favoriter ändå.

Vi gillar ju turkost, syns det? Turkosa canvaspants, ååååhh och bruna canvasshorts blev det till Theo, plus hans nya favorit, airplanes t-shirten! Den hittade han direkt och sa att den bara han måste ha!

Det är ju så härlig kvalitet i kläderna, mjuka och härliga med underbar passform och färg som håller tvätt efter tvätt!

Ett helt gäng ungar var också med och levde rövare när alla föräldrar var strängt upptagna med att uppdatera sina telningars garderober inför våren.

Och jag älskar verkligen att det finns kläder även till mig! Kolla setet längst ned till höger, visst är det skitsnyggt om man får uttrycka saken så! Även till mamman fanns det kläder i turkost, vilket är bra för mitt välbefinnande men mindre bra för plånboken... ;-)

Efter att Anette gjort sitt, som vanligt, fantastiska arbete och åkt vidare till nästa visning åt vi andra lite välförtjänt lunch. Det blev en kyckling och chorizogryta med okra och tomat och till det en kryddigt härlig couscous med aprikoser och paprika. Det satt fint efter att man jobbat så intensivt med klädklämmande och provande! 

Nu har alla gäster åkt hem och jag och Bella sitter här och pustar lite, innan vi ska ta i tu med middagen. Det blir gambas pilpil och hemmagjord pizza som vi festar loss på i kväll, samtidigt som vi gör vad vi kan för att undvika det där jobbiga de envisas med att visa på TV varje lördagkväll just nu...

5 kommentarer:

 1. Åh! Me&I Det var länge sedan!:)
  Hoppas ni får en prima kväll!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Turkos är en helt underbar färg!

  Och lite mysigt är det ändå att samlas kring Mello på lördagarna, tycker jag. Musiken kan kvitta, men kläderna, artisterna, dramatiken... Gilla! ;)

  Lördagskram!

  SvaraRadera
 3. Vet du , jag har tävlingar i bloggen som kan passa dig som småbarnsförälder :)

  Bland annat ett presentkort från hejbaby.se det hittar du här: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/january/vinn-presentkort-hos-hejbabyse.html

  om 9 stycken till är med och tävlar så kommer ÄNNU ett presentkort att lottas ut :)

  Sen kan du också vinna en body med värmeindikator som signalerar när ditt barns kroppstemperatur överstiger 37.5 grader, fiffigt va? Det hittar du här:

  http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/february/vinn-thermobaby-body-med-varmeindikator.html

  Och till dig själv då? Du kan vinna presentkort på prylshoppen runns.se om du klickar här:

  http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/february/tavlingsdags-igen-runnsse-erikasgarde.html

  Kom ihåg: tävlar man inte kan man inte vinna! ;)

  Ha en fortsatt trevlig dag :)

  SvaraRadera
 4. Tack för en kanondag. Med alla ingredienser, shopping, mat och massor av tjöt, och massor av lek för de små.
  Kramar Janette och Jenna

  SvaraRadera
 5. Tack för en, som vanligt, jättekul me&i-träff hemma hos dig! Nu längtar jag efter att få se de nya kläderna på barnen (och mamman!) här i bloggen. :)
  Kram, Anette W

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...