Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 5 februari 2012

Uppe bland molnen!

Det kom en så härlig överaskning med posten härom dagen.

 


Visst är den bara så härlig! Den är ju självklart från me & I, vårt absoluta favvomärke! De fina molnen är tillbaka och det uppskattas, det är ju ett mönster som fungerar att kombinera med det mesta. Att den är i turkost är ju ett extra plus, för det är en färg som förekommer mycket här i huset. Och dessutom såg jag ju att mycket i den nya kollektionen går i just denna färgen, t ex de optimala canvas pantsen.

Jag tycker verkligen att me & I har prisvärda kläder, visserligen en del dyrare än t ex H&M men så mycket bättre kvalitet, de tål att tvättas och ärvas många gånger. Sedan är de ju mycket finare också! Den här t-shirten är tillverkad i öko-tex, bomull och 5% elastan och är precis så där mjuk och följsam som man vill att ens barns kläder ska vara. Inget som skaver eller sitter snett... Eller som Theo uttrycker saken; "Den vill jag ha på mig, för den känns så mjuk och mysig!" ;-)

Om precis en vecka ska vi få klämma och känna på dessa härliga kläder och se hela den nya kollektionen, när Annette k ommer och ska ha visning hemma hos oss. Det verkar ju vara ett fantastiskt jobb, detta att vara säljare för me&I! Att få sälja så härliga kläder och få komma och träffa en massa roliga människor! Hade inte jag haft fullt upp med vårt företag så hade jag garanterat hoppat på detta nu när de söker nya säljare men jag får nöja mig med att handla och det är ju absolut inte fy skam det heller! ;-) Men känner du att du har lite tid över och kanske vill kunna vara hemma med barnen lite längre, så rekomenderar jag dig att kolla upp detta! Du kan maila dem på saljare@meandi.se, så kan du få svar på hur du går till väga och alla andra frågor! Våga och vinn! ;-)

3 kommentarer:

 1. Vilka underbara kläder! Det finns inget så härligt med barnkläder som har resår och mjukiskänsla!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Blev glatt överraskad över deras kollektion i år så fasar lite inför mitt meandi party, att jag ska handla för mycket :) Har ju inte hjärta att bara köpa till ett av barnen. Alla måste ju få.

  SvaraRadera
 3. Åh så fina kläder!! Charlie älskar också sin moln-tisha (och alla andra plagg såklart) och säger också att den är så mjuk och skön. Som det skall vara.. ;)
  Kram, Anette W

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...