Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 6 februari 2012

Något dizzy fortfarande...

En soffnötardag blev det för mig i dag, endast avbrutet av kortare hundpromenader. Labbe kunde hämta småtrollen och det var en väldans tur, för jag är inte riktigt i körbart skick. Nu hoppas jag på en tungsovarnatt, så kanske jag mår bättre i morgon.

Jag har fått leka support på bildhanteringsprogrammet vi har nu på kvällen. Jag!?! Vi hade mailat över den här bilden till Max på TH Pettersson.

Han kunde inte öppna den så jag fick guida honom genom proceduren. Och tillslut så lyckades vi faktiskt och dessutom fick han sig en rundtur i Picasa och verkade förstå alla dess fördelar. Bildcollaget är ju föresten ifrån när Molly var med Labbe ute och jobbade med Renovas bilar härom veckan.

Labbe hade med sig en liten överaskning hem till mig. En grillbok som jag har gått och dreglat efter länge. Vi var naturligtvis tvugna att direkt testa ett av recepten, så vi har gjort grillpopcorn. Smaskens tyckte barnen medan vi vuxna, av olika anledningar var lite mer skeptiska. Men det stod i och för sig, att de skulle serveras med en drink, så det får vi testa nästa gång!

2 kommentarer:

 1. Sv; Tack tack fina du!
  Och kraaam!

  SvaraRadera
 2. Men fy, din stackare.
  Fortfarande skräp?
  Kram och krya på dig.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...