Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 7 februari 2012

En riktigt jobbig dag!

Molly har det jättetufft just nu. Inte ens när hon är upprätt och igång fungerar andningen. Det stockar sig, väser, piper och gurglar sig i bröstet hela tiden, bara för att täppa till helt med jämna mellanrum. Det är så hemskt att se henne ha det så här. En stund i dag, funderade jag faktiskt på att åka in till akuten med henne men efter lite extra medicin så släppte det värsta.

Dessutom orkar hon ingenting. Det kan ju till viss del tillskrivas febern men inte ens efter en iprenomgång blev hon piggare. Hon har bara velat ligga i soffan och mysa hela dagen. Men det är ju detta med andningen som är det värsta...

När Theo kom från skolan kvicknade hon till en liten stund och orkade leka lite med honom men hostade så hon nästan kräktes efter en liten stund, så få fick vi köra en medicinomgång följt av lite lugnare aktiviteter.

Efter en stund kommer Theo ut från sitt rum och frågar om jag vet vart nycklarna till hans handklovar är...

I morgon ska fritids på Casa åka bort till Heden för att åka skridskor. Theo blev så lycklig, för det älskar han att göra. Men lyckan utbyttes i avgrundsdjup förtvivlan när han kom hem i går och upptäcker att han har vuxit ur sina skridskor! Som tur är går det att hyra på plats, för jag har ju inte haft någon möjlighet att åka ut och köpa några nya. Och när han fick höra att han skulle få med sig köttbullar och varm choklad så blev läget ganska acceptabelt igen.

4 kommentarer:

 1. Stackars lilla Molly att ha det så.... Det skär i själen :-(

  SvaraRadera
 2. Åh, det är sånt som gör att man vill byta med barnen, och var sjuk själv.
  Hoppas det är bättre idag med både dig och Molly/ Kramiz

  SvaraRadera
 3. Åh nej, hoppas att hennes mediciner hjälper och att det blir bättre snart. Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Fy vad jobbigt för henne. Hoppas att det har lättat något idag.
  Gissar på att Theo har haft en härlig skridskodag idag.
  Krya på er, kram.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...