Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 8 februari 2012

Theos simskola!

Molly har det fortsatt tufft, även om det känns som om det är på väg åt rätt håll. Men det är så stönigt och stånkigt hela tiden och orken finns inte där. Kortare stunder går det bra men sedan kraschar hon totalt.

I morse åkte hon och jag ut till flyget och hämtade Marianne och Reine som kom hem från sin Turkietresa. Det hade varit kallt och lite stressigt med alla flyttar men i det stora hela så verkar de haft en bra resa. Många fina bilder och spännande berättelser kom de hem med i alla fall. När de var här och vilade lite (de hade gått upp klockan 1 i natt!), så passade jag på att åka till Maxi för att handla lite, både frys och skafferier ekade rätt tomma. Så skönt att få handla för sig själv och komma ut och andas lite också.

När de begav sig hemmåt mot Bovall, så gav vi oss av och plockade upp Theo för vidare färd mot Lerum och simskolan. I dag fick Molly inte bada, av förklarliga skäl och hon var så missnöjd med det beslutet. Hon stod bredvid champagnepoolen och spanade in sina simskolekompisar som var i där och lekte innan lektionen och det såg ut som hon skulle hoppa i när som helst...

Det blev lite bus i trappen i stället för hennes del och det var nog så spännande!

Theos grupp jobbade på med ryggsim i dag. Det är lite svårt att hålla rak kurs när man simmar på ryggen och instruktörerna har fullt schå med att hålla koll på hela gänget. Lite dyk från pallen och crawl hann de också med innan lektionen var över. 

På vägen hem delade Theo och Molly på resterna av hans matsäck som han hade med till skridskoåkningen på Heden i dag, så det bidde ingen middag på kvällen, de var proppmätta. Det hade gått väldigt bra att åka, tyckte Theo. Det hade varit lite vingligt till att börja med men sen hade en av tjejerna på mellanstadiet åkt med honom och då hade det släppt ordentligt. 

Nu är småtrollen isängstoppade men Theo kan inte riktigt komma till ro, utan är uppe och springer hela tiden. Konstigt, för på onsdagar brukar han alltid slockna direkt, efter både utflykt och simning men inte i kväll. Undrar vad det är som stör honom men han säger att det inte är något...


1 kommentar:

  1. Sötnos, det är hon verkligen. Sonen syns tyvärr inte lika bra, hoppas det inte är annat än de tankar barn i hans ålder får ibland, om döden och livet. Kan vara jobbigt för en liten en.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...