Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 12 februari 2012

Nu är det officiellt!

I går fick vi papper från Casa! Nu har vi det svart på beiget, Molly har sin plats på förskolan på Casa till hösten! Lycka!

Nu är dagens danslektioner avklarade. Molly (!) är så blyg, så jag får inte gå 2 millimeter ifrån henne. Handhållning är det som gäller. Och dansa går ju inte heller, det är ju massvis med folk som tittar på henne. Jag hoppas innerligt att detta släpper till avslutningsshowen, annars blir det väl bara mamman som dansar på scenen...

Theo har hittat en gammal dagiskompis från dagiset han gick på innan han började på Casa. De dansade ihop även förra terminen och jag tyckte att jag kände igen dem men det var först i dag, när jag fick höra pojkens ganska ovanliga namn, som det gick upp ett ljus för mig! De sitter tom bredvid varandra på dagisfotot och var jättekompisar!

Nu kommer mor, far, bror och sambo, så nu ska jag vara lite social.

6 kommentarer:

 1. Skönt att veta var barnen hamnar till hösten.
  Ha en mysig dag med din familj. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det gör det verkligen! Vi har ju visserligen inofficiellt vetat om detta sedan i höstas men nu har vi det på papper!

   Tack detsamma!
   Kram

   Radera
 2. Grattis! En bra förskoleplats betyder oerhört mycket - får både barn och föräldrar! :) Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, nu kan man verkligen slappna av! Nu blir det ju dessutom bara ett ställe att lämna barn på och det har vi aldrig varit med om förut! Och hör går de även hela vägen tills de gått ur nian!

   Kram!

   Radera
 3. Skönt med en bra förskola!

  Lova att ha någon som fotograferar dina mooves på avslutningsshowen! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, det blir nog bättre än så! Känner jag övriga familjemedlemmar rätt kommer hela ståhejet förevigas i rörligt format.... Och självklar kommer jag lägga upp detta spektakel på bloggen! Här har vi inte vett att skämmas.... ;-)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...