Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 3 december 2010

Ringde vårdcentralen i morse...

Tidigt. Man ska trycka på siffra, lämna telefonnummer så ringer de tillbaka. Efter en halvtimme ringde de. Jag berättar läget. Då har de inga tider kvar idag. Jag får veta att det inte är tidsbokningsettan jag sak trycka på utan aktutidstvåan. Men eftersom de alltid säger tidsbokning först och jag hela tiden har trott att det är det man ska göra för att få en läkartid så har ju jag aldrig lyssnat längre på meddelandet. Hade jag tryckt på tvåan så hade de ringt tillbaka snabbare. "Hade det funnits tider kvar då?" frågar jag. "Eh, nej det hade det inte gjort..." De har visst ändrat sina telefontider, igen, så de öppnade en halvtimme innan jag ringde och på den tiden tog alla tider slut. Känns lite knepigt tycker jag, då kan de inte haft så många tider från början.

Jag får istället ta mig till Gamlestans Jourcentral ikväll, efter kl 17 men det kan jag inte. Jag får inte tag i barnvakt ikväll. Labbe har ju jouren, så man vet ju aldrig om han kan vara hemma eller inte. Lisa jobbar och Linnea, ja, hon skulle på dop i morgon, så hon kunde inte(?) så jag får åka imorgonbitti istället. Tillbringa lördagen på jourcentralen, jag hade ju funderat på en tur till Liseberg i morgon igen.

Se hela bilden


6 kommentarer:

 1. Ja se vårdcentraler.... Kan bara skaka på huvudet. Jaså du är ingel pyssel-tant? Jag tycker det är jättekul, har så sällan tid till det bara. Men har både tvättat och städat idag så att jag har helgen fri =) Kram!

  SvaraRadera
 2. Trist!
  Hoppas ni får en trevlig kväll i alla fall!

  SvaraRadera
 3. Trevlig kväll till er båda!

  Kram

  Tvätt? Tvätt!! Jag har glömt hänga upp tvätten!!
  Ååååhhh....

  SvaraRadera
 4. Hoppas ni får en trevlig kväll trots allt och helg. Kram kram

  SvaraRadera
 5. Andas. Dumma dom där, man kan bli galen på systemet.

  Och har man hållit på i åratal så...
  Synd att man inte kan ge dom sparken på sekunden, de som utformat systemet menar jag..

  SvaraRadera
 6. Smulan(längst ned)

  Tack, det blir nog bra tillslut, det brukar det bli!

  Kram!

  Jenny

  Jag andas, räknar till 10... Men lite irritation finns nog kvar. Främst för att jag har så förbenat ont, så det påverkar humöret negativt. Att jag inte kan äta ordentligt gör väl sitt till antar jag.

  Men visst är det så att man blir så himla glatt överaskad när det väl fungerar!

  Systemet alltså :D

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...