Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 1 december 2010

Aaarghh!

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta... Eller helt enkelt bara bli galen? Installeringen av löneprogrammet funkade ju tillslut. Toppen! Men, sen var det slut på det roliga! Det går ju inte att lägga in säkerhetskopian som jag tog från den andra datorn. Går inte för att det företag jag har på säkerhetskopian inte finns på programmet på datorn...

Jag ger snart upp. Nu har jag tragglat  med detta i snart två månader. Vi har ju bytt bokföringsprogram, kanske ska passa på att byta löneprogram när man ändå är på gång? Detta har ju tagit hela dagen för mig! Men jag ska ge det en chans till imorgon när jag kanske inte har så mycket feber (hoppashoppashoppas)

Lisa fick åka in och hämta Theo på Casa idag eftersom jag var upptagen med supporten. Tur att Molly fortfarande har ögoninfektion för jag vet inte hur jag hade löst att hämta henne och det hade tagit Lisa flera timmar om hon skulle hämta henne också. Kommunikationerna är ju inte helt till vår belåtenhet här. Det tar Lisa ca 1½ timme att åka till skolan när hon tar bussen, hade hon haft körkort hade det tagit 10 minuter...

Nu pågår kaklingen för fullt i vårt badrum och de skulle hämta stenarna till bården nu på eftermiddagen. Men det som syns redan blir faktiskt jättesnyggt! 

Nu ska vi ringa Labbe och be honom jaga lite kebab till oss, för det behöver vi faktiskt nu. För nu tänker jag bara slappa och vila, det är ju bästa medicinen om man vill bli frisk, eller hur!

5 kommentarer:

 1. Självklar val, du förtjänar att vila.

  SvaraRadera
 2. Åh, tack, behöver nog lite stöttning i det valet!

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Åh, vad avis jag blir på att erat badrum är igång. Vårat får vänta till januari :( För det finns ingen som har tid nu före jul. Vi som ville ha det fixat innan vi flyttar in.
  Men det är väl bara det som det kommer, tyvärr.

  SvaraRadera
 4. Mm, fast vi har väntat ett år. Hade tänkt att få det fixat direkt när vi flyttade in men så var det det ena och det andra och tiden gick. Men nu är det verkligen på G!

  Kram

  SvaraRadera
 5. 1½ timma! Mamma, det tar "bara" trekvart för mig att åka till skolan! Men bussarna går bara en gång i timmen, så jag ofta åka en och en halv timma innan jag börjar om jag vill komma i tid (annars är det en kvart försent som gäller)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...