Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 29 november 2010

Rödöga

Mollys ögoninfektion blir bara värre och värre, trots tvätt och salva. Nu är ögonvitan alldeles röd på båda ögonen och har det inte dämpat sig till i morgon så blir det en tur till Ekmanska igen :-(

Och det jag skrev härom dan, att hon var så duktig när vi skulle lägga in salvan innanför ögonlocket. Glöm det!! Numera måste man vara minst tre personer för att lyckas med detta uppdrag. En som håller fast henne, en som öppnar ögat och en som klickar i salvan... Nästan så jag funderar på att göra som när jag på egen hand skulle tvätta rent ett dräneringsrör på huvudet på min skadade katt för många år sen. Jag fick linda in honom som en mumie i ett tjock överkast för att han inte skulle klösa sönder mig när jag gjorde rent. Men nä, tänker inte göra så även om det känns fruktansvärt på det sätt vi måste göra för att få in salvan.

Det blev ju ingen simskola idag heller för Molly pga ögonen. Det känns nästan som hon har varit borta mer än hon har varit där. Men Theo hade också en sån period när han var lika gammal som Molly är nu och det gick ju bra för honom ändå.

Världens bästa dag har det varit idag enligt Theo! Han blev hämtad av Love och hans mamma Sara idag och fick följa med dem hem. Theo saknar sin bästis nåt grymt sen Love bytte skola till Casa i Partille. Men så glada de blir när de väl ses!

Lisa har kommit igång ordentligt med körlektionerna nu. Nu kör hon två gånger i veckan. Kanhända blir det ett körkort tillslut? Bil fick hon ju redan på 18 års dagen och har redan hunnit byta upp sig en gång men inget körkort?!

Tänk om man själv hade haft det så, bil på 18 årsdagen och någon som betalade lektioner och teori åt en. Jag fick några lektioner i present när jag fyllde men resten betalade jag helt på egen hand.

Oj, vad trött jag är nu! Intensiva dagar och nästan lika intensiva nätter tar ut sin rätt. Nu sover alla småtroll, så då tror jag att jag ska göra detsamma.
Published with Blogger-droid v1.6.2

4 kommentarer:

 1. Ja, tänk om man fick körkortet betalt när man höll på. Nu var det ju ett tag sen, och inte så dyrt då. Min Sa fick 30000 pix när hon fyllde 18 år, för att kunna fixa sig ett körkort ;)
  Idag kan ungdomen inte ta det med dessa priser, som är riktigt grymma tycker jag.
  Lycka till, till Lisa. Hoppas det blir ett kort snart ;))
  ha en fin dag

  SvaraRadera
 2. Ögoninflammationer kan verkligen vara besvärliga och det är ju aldrig roligt när man måste "tvinga" in salva i dem. Men man vill ju deras bästa:)
  Hoppas den snart gör nytta.
  Låter dock som ni haft en mysig dag med kompislek och övningskörning.
  Här ska dottern (17) börja ö-köra efter jul.

  Sov gott! Fast när jag skriver detta bör jag säga Go'morron.
  Milla

  SvaraRadera
 3. Det var ju smart! Att ge en fast summa! Då kanske de anstränger sig lite mer, dels för att pengarna ska räcka överhuvudtagen men dels för att om man kämpar riktigt mycket, kanske det blir en slant över.

  Ja, vore så skönt för oss också iom att bussar och vagnar krånglar lite för mycket här i stan.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Milla

  Vi ska kolla ögonen så fort hon har vaknat, om det blir färd till vårdcentralen eller inte.

  Vi har också en 17 åring fast hon håller på för fullt. Fyller 18 i januari, så vi får se vem av systrarna som hinner först...

  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...