Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 3 december 2010

Byggare Theo

Theo bara älskar när killarna som bygger vårt badrum kommer. Framförallt Lasse, kakelkillen. Theo kan vara på riktigt skräphumör innan han kommer men förvandlas till en pratglad liten solstråle, så fort Lasse kliver innanför dörren.

Och Theo vill prata. Och hjälpa till. Mao så är han ganska i vägen men de är så otroligt snälla och säger att han inte stör det minsta...

Idag hade Lasse med laserpass när han kaklade för att få det rakt. Theo kom nedspringande, studsandes. "Mamma, Mamma! Du måste komma nu! Innan Lasse tar bort det! Det är verkligen superhäftigt! Koom mamma!" Ett laserpass skickar ut röda strålar i räta vinklar och detta var Theo väldigt fascinerad av!

Theo pratade oavbrutet (jo, jag menar verkligen oavbrutet, möjligtvis nån andningspaus då och då) om detta laserpass tills Lasse skulle gå.

Då är Lasse så fantastiskt snäll, så Theo får låna passet över helgen, med tillbehör och extra batterier! Jag frågar, lite så där i förbigående, vad ett sådant laserpass kan kosta. 4000-5000 kronor blir svaret...
Published with Blogger-droid v1.6.2

2 kommentarer:

 1. Härligt med förstående och tålmodiga hantverkare men aningen vågat att lämna laserpasset i händerna på en liten grabb;)Hoppas han inte kaklar i badrummet också, skratt.

  Läste om äggdonationen i bilagan idag och blev rörd till tårar att familjerna till sist fick sina efterlängtade små:)

  Önskar er en mysig kväll.
  kram

  SvaraRadera
 2. Ja, jag hade nog aldrig lämnat en sån sak med en klåfingrig femåring...

  Visst är det underbart att det faktiskt fungerar, att det går att ordna även om man, som Veronica har fått äggproduktionen förstörd!:)

  Kram!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...