Sidor

Leta i den här bloggen

torsdag 2 december 2010

Det tar sig!

Nu händer det grejer i badrummet! Man börjar kunna få en bild av hur det kommer se ut när det är klart. Nu hoppas vi bara att målaren som ska måla taket kommer snart också!

Åh, vad jag längtar tills det är färdigt! En flaska Chapell Hill står redan och väntar, kyld och redo att smälla!

Theo hade avslutning på dansen idag men jag fick inga bilder därifrån av den enkla anledningen att vi faktiskt inte var där. Vi var på väg dit och skulle bara snabbt stanna och handla ett par kycklingar till middan. Då, mitt i affären, bryter han ihop och börjar storgråta! Han vill absolut inte gå till dansen! Jag försöker lirka med honom lite, det är ju sista gången men inte då! Det går inte, han vill inte och jag vill inte pressa honom, så jag frågar en sista gång om han verkligen är säker på att han inte vill gå. Och det är han så vi åker hem.

Och vad händer när vi kommit hem och precis har tagit av oss alla ytterkläder? Ja, självklart bara han måste åka till dansen... Den gossen vet verkligen att han vill, bara inte riktigt vad...

Just nu håller jag på och nattar Molly och det går väl sådär. Tror hon behöver gå till dagis och rasa av sig lite, bara ögoninfektionen kan ge med sig nån gång. Mamman är ju inte lika pigg som trollet är så det blir lite obalans i aktiveringsstödet vilket straffar sig så här på kvällskvisten. När hon är på Mammut är det med nöd och näppe vi kan hålla henne vaken efter kl 18. Just nu gäller detta bara för mamman...

Den mamman ska ringa Ekmanska imorgon (för femhundrasjuttifjortonde gången i höst) och be dem kolla halsen igen för den blir ju bara värre och värre. Tar nog och ber dem kolla Mollys ögon samtidigt eftersom tvätt och salva inte verkar hjälpa.

Just det, ja, höll på att glömma! Labbe har faktiskt hunnit iväg och köpt långkalsonger idag! ;-)
Published with Blogger-droid v1.6.2

2 kommentarer:

 1. Det blir ju jättefint ;)) vad härligt när det blir färdigt, då kan jag tänka mig att det är ett rum man inte kommer att ha någon brådska ut ifrån ;)
  Ha en fin dag

  SvaraRadera
 2. Tack! :D

  Ja, jag funderar faktiskt på att utnämna det till mitt rum, alltså typ sovrum. Eller egentligen hel bostad... Kan bo där! ;)

  Tack detsamma!

  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...