Sidor

Leta i den här bloggen

onsdag 30 januari 2013

Mysigt besök.

Det ringde på dörren och utanför stod det två efterlängtade kusiner! Molly blev så glad så hon studsade! Ninna är hemma med tjejerna på onsdagar, så de kom över för att pigga upp vår lilla sjukling och det lyckade de med! Det gick till och med ner en hel falukorvsskiva, några skedar med makaroner och en hel del grönsaker när man hade trevligt lunchsällskap!

Frida och Molly lekte en lång stund i lekrummet däruppe och hade jättekul. Frida var, dagen till ära, världens finaste tomteprinsessa med tomtedräkt, luva, prinsesskrona och glitterstrumpor! Så tjusigt, så!

Tjejerna hade med sig en jättefin present till Molly, en välfylld pyssellåda! Molly börjar verkligen tycka att det lönar sig att vara sjuk, särskilt nu när hon mår lite bättre!

När kusinerna hade åkt, öppnades pyssellådan och sedan har fröken varit fullt koncentrerad på sitt arbete. En perfekt present till en liten som har ont och inte orkar som vanligt!

1 kommentar:

  1. Åh, vilken rolig present :) Perfekt med lite stillsamt pysslande när man är sjuk ju. Kul med lite vuxet sällskap också mitt i vab-dagen kanske? Kram Milla

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...