Sidor

Leta i den här bloggen

söndag 27 januari 2013

En dag på Östra.

Molly fick ju feber i gå kväll och när hon vaknade i morse klagade hon på ont i magen.

Jag klämde lite försiktigt på magen och hon tjöt som en stucken gris. Det gjorde jätteont runt naveln och runt om till ryggen på högersidan.

Efter ett samtal till 1177 begav vi oss mot barnakuten på Drottning Silvias Barnklinik på Östra för att en doktor skulle få titta på henne. Theo fick följa med också men blev upphämtad av Labbe i en liten glipa mellan jobben. Theo skulle ju på Bowlingkalas och det ville han absolut inte missa. Vid sådana här tillfällen känns det väldigt jobbigt att man har släkten så långt borta...

Vi fick vänta länge innan vi fick anmäla oss på akuten men sedan gick det snabbt. Det klämdes, togs temp och undersöktes noga och så togs ett urinprov som gav ett tydligt svar; urinvägsinfektion! Då fick vi en valmöjlighet, antingen vänta kvar länge på akuten bland alla RS-sjuka spädbarn eller åka hem och ringa vårdcentralen i morgon bitti. Det valet var inte särskilt svårt, så nu är vi hemma igen och ger både alvedon och ipren mot smärtan.

De tyckte att Molly var så duktig och tapper på sjukhuset så hon fick både ett Bamseklistermärke och ett paprikagosedjur! "Tack så mycket, jag älskar paprika" säger Molly.

När vi åker från sjukhuset säger Molly att hon är hungrig!!! Jippi, vad vill du äta, du får välja vad som helst! Nuggets och pommes frites, blev svaret!

Vi mötte upp en hungrig pappa på det nya Max vid Torpavallen för lite slafsiga (men bättre än Gyllene Måsen) hamburgare. Tre nuggets och en halv påse pommes och lite mjukglass slank ned! All energi är bra energi i det här läget!

Sedan var det dags att hämta upp partyprissen på Strike & Co och bege oss hemåt.

Nu har Molly fått en påfyllning smärtstillande, så hon kan få lite välbehövlig sömn och kanske vi andra också. Kan behövas...

3 kommentarer:

 1. Usch och fy.. Vilken pärs. Hoppas hon mår bättre imorgon!

  Kram på er!

  SvaraRadera
 2. Vad bra att ni fick reda på vad som felades med lilla damen.. Räött antibiotika så blir hon pigg igen :-)

  Tur att inte Theo missa de bowlingkalaset :-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tur att ni fick besked om vad det kan vara. Så då sitter ni på VC idag då? Hoppas att hon slipper värken och kryar på sig :) Kram ♥

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...