Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 28 januari 2013

En dag på Östra. Igen...

Vi gav oss av till VC men fick inte någon antibiotika men väl en remiss tillbaka till barnakuten. Någon urinvägsinfektion var det absolut inte tal om?!?

Med lite smärtstillande i kroppen och massa roliga leksaker blev den första delen av väntan inte allt för smärtsam. Dessutom har hon lärt sig något nytt, mycket roligt; att kissa i plastmuggar!

Däremot är hon inte helt överförtjust i alla läkare som ska klämma på hennes onda mage. Till slut säger hon till doktorn att han inte behöver klämma, hon kan göra det själv! Och när de, återigen, ska sticka henne i fingret, frågar hon sköterskan varför de sticker henne där, hon har ju inte det minsta ont i fingret, bara magen...

En ljusglimt under dagen var när pappan kom förbi innan han skulle hämta Theo från skolan för vidare transport till simningen men kraschen när han var tvungen att åka var oändlig med många tårar. Tackolov kom Lisa efter ett tag och livade upp stämningen.

Nu väntar vi på en ultraljudsundersökning som ska visa om det är blindtarmen som spökar eller "bara" körtelmage. UVI uteslöts ju i morses och njurbäckeninflamation har uteslutits under dagen och vi hoppas innerligt på att även blindtarmsinflamation kan uteslutas. Men hon fastar och emblas för säkerhets skull.

2 kommentarer:

  1. Hoppas BARA det är svullna körtlar i magen & inget annat...
    Håller tummarna för er :-)
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Stackars lilla Molly troll :-(. Så bra kämpat av henne! Krama henne massor!!!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...