Sidor

Leta i den här bloggen

måndag 28 januari 2013

En natt på Östra

Jodå, vi blev visst kvar här över natten. Efter många och besvärliga undersökningar kom de fram till att de ville behålla henne här.

En ultraljudundersökning som var både smärtsam och långdragen gjorde att hon nästan bröt ihop. Jag har aldrig hört henne gråta så hjärtskärande. Hon var precis skräckslagen och skakade i hela kroppen innan men när doktorn började undersökningen tog hon sig samman på ett sätt som få vuxna hade klarat av. Hon låg blixt stilla, trots att hon grät av smärta! Min tappra, modiga lilla prinsessa!

Efter ultraljudet tog läkarna beslutet att lägga in henne med dropp. Detta för att tarmarna ska få vila och för att kunna ha henne under uppsikt. De misstänker att det är så kallad körtelmage, att körtlarna i magen svullnar vid infektion, på samma sätt som de på halsen och i armhålorna kan göra och detta kan vara oerhört smärtsamt.

Efter en dos smärtstillande så piggnade hon till lite och vi fick faktiskt några leenden! Sedan fick vi komma upp på rummet och Molly blev överlycklig när hon fick se det fina lekrummet! Hon ville genast sätta sig och rita och gjorde en jättefin teckning till sin pappa!

Snart var det roliga dock slut, droppet skulle sättas! Nu var Molly så trött på allt och bara grät och grät. Det hela blev ju inte bättre av att det var väldigt svårt att sätta nålen och de fick försöka först i armhålan och sedan på ena handen innan de fick ordning på det, Hon hade ett gott hull sa de men det gjorde det svårare att få i nålen ordentligt.

Precis när vi var klara kom den hett efterlängtade pappan! Så skönt att få en jättekram av pappa när man är så ledsen! Många och långa godnattkramar blev det innan hon släppte iväg honom hem!

Nu har hon fått lite mer smärtstillande och sover så gott med alla sina gosedjur runt sig!

6 kommentarer:

 1. Jag skickar massor med styrkekramar till den tappra mamman! Inte många vuxna hade klarat att se sitt barn gråta så. Vaka över arvids molly. Kram

  SvaraRadera
 2. Men lilla skruttan! Va duktig hon är som ändå klarar det så bra! Hoppas det blir bättre till imorgon och att ni får sova ordentligt inatt! Stor kram

  SvaraRadera
 3. Lilla finingen. Vad duktig hon är! Och mamma också.
  Hoppas att hon kryar på sig fort och att det löser sig imorgon.

  Många kramar

  SvaraRadera
 4. men stackars fina <3!
  tänker på er och hoppas hon snart piggar till sig!

  massa massa massa kramar från en ny läsare

  SvaraRadera
 5. Men naw en sån tuff dag och kväll det där blev :( Hoppas att natten varit bra. Kram Milla

  SvaraRadera
 6. Fy så jobbigt det är att behöva vara på sjukhuset.
  Duktig och tapper liten tjej i alla fall.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...