Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 29 januari 2013

En jobbig natt men trevligare morgon!

Lilltrollet har sovit väldigt oroligt och gnytt och gråtit under natten. Haft ont, ont både i mage och i handen där nålen sitter. Vi har suttit ute i soffan i lekrummet en hel del under natten.

Febern gick upp när vi satt där och hon fick sådan frossa så hela hon bara skakade. Lite febernedsättande och en värmedyna fick henne att slappna av. Då passade de på att ta ett nytt blodprov men nu kunde de ta det genom nålen, vilket Molly uppskattade väldigt, "nu behöver jag inte gråta för det gör inte ont!"

Så småningom somnade hon i min famn och jag kunde lägga henne i sängen där hon sedan sov gott länge! Hon sov till och med genom ronden, vaknade bara till lite när de klämde henne på magen men somnade strax om igen.

När hon sedan vaknade kom det fler läkare som skulle klämma henne på magen men då var hon på toppenhumör och visade alla sina gosedjur och pratade. Droppet var slut, så det kunde kopplas bort. När de skulle skölja ur nålen, gjorde det jätteont och det goda humöret var som bortblåst.

Det kom det tillbaka till viss del när hon fick dricka festis! Godis!

Ännu mer kom den tillbaka när vi fick gå ned till lekterapin!!

Lyckan blev stor när hon upptäckte det fina lekhuset! Nu är nog frågan den hur vi ska få med henne härifrån...

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...