Sidor

Leta i den här bloggen

torsdag 23 augusti 2012

Molly fortsätter på samma linje även i dag!

Inskolningen går så bra så man knappt tror att det är sant! Molly var med på samlingen i dag och lärde sig att man ska räcka upp handen för att få prata och pratar man utan att någon fröken sagt att nu är det din tur, då säger alla schhhh. Även om man ska berätta att man älskar köttbullar... I morgon ska hon få äta lunch! En ny liten jubeldans utfördes i kapprummet, när Carina berättade det för henne. Att, förutom att få vara kvar längre, även få äta är ju nästan höjden av lycka!

Äta är ju något som vår yngsta familjemedlem gillar att göra! Även Theo har haft det bra i dag. Han har fått en ny fröken den här terminen, Anna, som vikarierar för Kicki under ett år och Theo gillar henne skarpt. I dag förstärktes den känslan ytterligare, Anna körde motorcykel/moped (jag ser inte alltid skillnad på dessa fordon... :-S) och Theo blev superimpad!! Han tyckte att hans mamma också borde vara lika cool...

Vi tog en liten sväng till Liseberg när vi hade hämtat Theo. Så skönt att gå dit lite "off season", det var inga köer alls. Detta trots att Veronica Maggio skulle spela där senare under kvällen. Det här fina fotot tog Lisa på småtrollen.

Lisa fick även följa med Theo i Jukebox, flera gånger.

Efter Jukebox, följde X antal gånger i Knatterallyt, innan det var dags för Farfars Bilar. Theo vill så gärna köra själv och det fick han nu när det var så lite folk.

Molly vill fortfarande ha med mamman, till mammans stora glädje! Molly var dessutom oerhört modig i dag! Hon åkte Rabalder, den lilla bergbanan, trots att hon inte vågade det! När jag, lite käckt efteråt säger att det var väl inte så läskigt, säger hon skarp att, jo det var det faktiskt!

Ett (!) varv i Sagoslottet hann vi också med.

Plus en liten sväng i Spelhuset, till Theos stora glädje. Jag är inte speciellt förtjust i detta spelhus, så dit in går vi nästan bara när Labbe är med och det var han en liten stund i dag.

Så pass lång stund var han med, så att han hann äta "lite" korv! Nu sover trollen gott i sina sängar och samlar kraft inför morgonendagen. Första fredagen det här läsåret! Då blir det fredagsmys på allvar, Molly hade nämligen stortur bland chips- och godishjulen i dag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...