Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 25 augusti 2012

Goda nyheter!

Vår kortsida var i betydligt bättre skick än vad vi hade vågat hoppas på och nu sitter det dessutom ordentliga plåtar ovanför fönstren, så nu ska de fortsatt hålla sig i bra skick. Så... Då är det bara att köra igång med målningen igen. Någon som känner sig manad att komma hit och hjälpa till? Mat och dryck utlovas!

Molly blev väldigt sugen på att hjälpa till, när det sågades och spikade och hämtade alla verktyg hon kunde hitta. Labbe försökte också hjälpa till, efter bästa förmåga, vilket ni klart kan se på översta bilden. Han måttat för fullt med tumstocken, från marken...

Molly insåg i alla fall sin begränsning och släpade ut sin elbil ur garaget. Hon är så glad nu när hon har blivit så stor så hon kan köra den, förr fick hon bara åka med, när Theo körde. Theo fick bilen när han var liten, för att jag då hade en likadan, fast blå. Och större och bensindriven också förstås.

Efter ett tag, tröttnade Molly på bilkörandet och såg till så att Skrållan också fick ha lite kul. Dessutom har hon gjort 538 teckningar och målningar, pärlat 421 pärlplattor, ätit 2 kilo godis, ramlat och slagit sig 27 gånger, cyklat, gått på promenad, blött ned sig fullständigt, sjungit 248 sånger, varav Barbara Ann 200 gånger och Boombastic 38 gånger. Hon har inga sysselsättningsproblem den unga damen. Det har inte Theo heller men han är nog lite mer enkelspårig, i dag har han varvat cyklande med studsmattehoppande. Nu har vi grillat. Griiiis till Molly och entrecote till oss andra. Dags att krypa till kojs, för barnen i alla fall, själv ska jag försöka hålla mig vaken. En stund i alla fall. I morgon hoppas vi på att komma iväg på båtmässa.

2 kommentarer:

 1. Mat och dryck sa du? Jag kommer! :-) kram

  SvaraRadera
 2. Griiiis till Molly ;-)

  Vilken härlig dag med solsken & vad skön att gaveln såg bättre ut än ni trott :-)

  Ha en fin söndag!
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...