Sidor

Leta i den här bloggen

lördag 31 mars 2012

Flyttgubbar och överaskningsbesök


Tidigt i morse drog den här killen iväg med sin pappa för att hjälpa Pia och Andreas att flytta till sin nya, fina hus. Jag och Molly stannade kvar hemma för att fixa med tvätt och annat som inte blir gjort under veckan.

När vi hade fått gjort en del, tog vi en tur för att kolla in huset och det var verkligen jättefint! Stora öppna ytor och högt i tak, stora fönster som släpper in mycket ljus och en stor, mysig trädgård till det.

Nu är ju varken jag eller Molly till någon större nytta när det gäller att bära grejer, så vi åkte hem efter någon halvtimme men både Theo och pappan var visst till stor hjälp!

Väl hemma blev lilltrollet så trött och somnade i mitt knä, efter att hon noga valt bland sina hårspännen, vilka hon inte vill ha på sig.

När hon hade somnat så lade jag ned henne och passade på att fightas med crosstrainern. Planen var att köra en halvtimme men det blev bara 20 minuter, för då ringde Maria och William och kollade om vi var hemma och det var vi ju. I alla fall två av oss. William blev nog lite besviken att varken Theo eller Ludvig inte var hemma men Molly blev jättelycklig över att han kom och lekte med henne! Sedan kom ju Theo och Labbe hem efter någon timme, så då blev det full fart!

Vi gjorde pizza tillsammans och till efterrätt tog vi jordgubbarna som vi inte orkade äta i går.

Det har ju inte blivit så mycket middagskassemat den här veckan, dels var det väl inte direkt recept som passade oss men främst för att det har blivit en del uteätning. Men imorgon kör vi igen. Då kommer ju Ludvig hem också. Han är i Falköping på pingistävlingar men fråga mig inte hur det går, för han har absolut inte tid med sådana tidsslösande verksamheter som att prata med sin mamma på telefon. Han har inte ens tid att smsa. Men det betyder väl att han har det bra, antar jag...

I morgon är det dansdags igen och förhoppningsvis kommer vi även hinna med lite motorcykelåkning för Theos del. Hoppas, hoppas! Han har längtat så och nu fick vi låna en ryggplatta i lagom storlek av Andreas också, så då kan han få köra på lite mer.

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...