Sidor

Leta i den här bloggen

tisdag 6 december 2011

Theos simskoleavslutning.

Oj, vad Theo har simmat i dag! Han ville ju ta simborgarmärket, så han dyker i, innan simskolan, för att kolla om han kan det. Han simmar raskt 50 meter, varpå han går upp ur vattnet och deklarerar att det orkar han inte. 20 sekunder senare ångrar han sig och simmar 200 meter i full fart!

Och här är belöningen, 2011 års simborgarmärke!

Strax därpå kör hans lektion i gång och där läggs längd på längd på längd.

Alla simsätten körs igenom, här är det det trixiga fjärilssimmet som det övas på i 100 meter. På det läggs ryggsim, crawl och bröstsim i varierande längder. Han är jätteduktig på alla simsätten, när han är på humör...

Så här stolt och lycklig är man när man har kämpat så duktigt!

Dessutom hade han publik! Både Sissi och pappan hade lyckats ta sig till Vattenpalatset och det gjorde ju bedriften extra rolig!

Efter lektionen hade de en liten fikastund och presentutdelning. Theo fick en häftig liten stämpel som han blev överlycklig över!

Efter duschen firade vi med att äta middag på Vattenpalatset. Theo var verkligen vrålhungrig! Fyra pannkakor och halva min sallad slank ned fortare än en gris blinkar! Sedan var det som om luften gick ur honom och han ville bara åka hem...

I morgon är det Mollys tur att ha avslutning och sedan blir det ett uppehåll till i januari och då kommer de simma samtidigt med fem minuters skillnad. Helt perfekt!

1 kommentar:

  1. Wow, vilken avslutning.
    Undrar om han höll sig vaken på vägen hem?
    Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...