Sidor

Leta i den här bloggen

fredag 26 november 2010

Nytt försök med utvecklingssamtal, skräpbussar och Mary Kay!

Ett glatt gäng tjejer samlades hos mig igår!
(Fast detta skrevs igår, när jag hade bredbandskrasch, så jag menar ju numera i förrgår, eller alltså, i onsdags)

Carina Langeland som är hudvårdskonsulent hos Mary Kay kom hem till mig och hade med sig mängder med tuber och flaskor. Det var dags för hudvårdskurs!

Marie, Maria och Ninna är vackra!

Lina, jag och Linnea är också vackra!

Sara är vacker hon med och Lina är vacker igen!

Theo vill också vara med!

På med foundation!

Noga, noga!

Och lite där...

Linnea fick också va med och tyckte att det var kul!

Lite duttande här, så ska vi se.

Djup koncentration, det är svåra grejer, det här!

Carina gjorde ett jättejobb med oss!

Tidigare under dagen var jag på ett jättetrevligt utvecklingssamtal. Theos utvecklingssamtal! Allt var bara jättepositivt! Han har gjort, i princip, allt som han sak under förskolan! Han är väldig social, trevlig och omtyckt! Han är inte det minsta blyg! (Va?!? ;)) Han är nyfiken och vetgirig! Han har lätt att lära!

Jag säger som hon Hollywoodfrun, "Hur har jag kunnat få ett så begåvat barn?"
Fast det fantastiska barnet blev nog kvar på skolan, för jag fick bara med mig ett litet monster hem. Bidde ingen dans för den herrn... Men det är ju skönt att höra att han beter sig bra när han är borta i alla fall!

Detta utvecklingssamtal lyckades, på något sätt, ta 1 timma och 20 minuter! Fattar inte! Vilket ledde till att   jag blev 40 minuter sen till Molly. Och då har Linnea precis ringt och sagt att bussarna inte går ute hos hennes pappa, dit hon hade fått skjuts för att hämta lite saker. Men den som skjutsade henne hann inte vänta kvar. Hon ringde bussbolaget och undrade först varför bussarna inte gick. Jo, det är ju snö ute och vi kan inte garantera säkerheten då! Då frågade hon hur hon skulle kunna ta sig till lektionen som började kl 16? Ja, det är inte vårt bekymmer, får hon till svar!!!  Det är service, det!

Så det var bara för mig att ta vägen om obyggden, där hennes far har valt att bosätta sig. Ungerfär 4 mil från Göteborg, blir 8 mil som jag fick åka, bara för att bussbolagen inte sköter sina åtaganden.

Så nu är jag superjättemassa sen hem. Gästerna ska ju komma kl 18 och nu är kl 17.40 och det ska plockas i  ordning, maten ska lagas och helst ätas och barnen ska sysselsättas. Såpass kan jag räkna så jag direkt ser att den ekvationen inte går ihop...

Men det mesta löser ju sig (sa han som sket i Vallhallabadet, som Reine brukar säga ;)) så det blev middag framför TVn för barnen och vissa av gästerna medan jag och Maria fixade lite i köket så vi skulle kunna sitta där. Och sen blev det ju en fantastiskt trevlig kväll! 4 kommentarer:

 1. Mary Kay minsann! Låter kul =) Fy vilken dålig service ni har däruppe! Jag hade blivit RASANDE, fast det hjälper ju inte på såna med den inställningen..... Kram

  SvaraRadera
 2. Det var faktiskt riktigt roligt!

  Mhm, service är inte riktigt deras grej. Detta är inte enda incidenten där de har gjort bort sig... Men det är ju som du säger, hjälper inte alls att bli förbannad.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad kul med make-up hemma med tjejerna:)
  Skönt att det blev en trevlig avslutning så här på fredagskvällen.
  Milla

  SvaraRadera
 4. Ja det var mycket trams och fniss! Precis som det ska va på en tjejkväll! ;-)

  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...